Eomeoni 1 ay 27 günlük bebeğim 2 gündür yatarken kafasını hızlı hızlı sağ-sol yapıyor özellikle de uykusu olduğunda daha çok yapıyor. Bu konuda bilginiz var mı? Boynuna ya da kafasına Zarar verecek diye endişeleniyorum
Betim Eomeoni 9 aylık hala sallıyor 🤠beyin cerrahına gittim bu sebepten 😉güldü doktor muayene ettikten sonra şanslısın kendi kendini uyutuyor dedi 😅sakıncası yokmuş içiniz rahat olsun
Minikpandailay Eomeoni Sallayarak mi uyutuyorsun? 9 aylıgiz benim kziimda yapar uykusu geldiğinde. Bide hayır yaparken yapıyı onu öğrendi iki gündür
Eomeoni Minikpandailay hayır hiç sallamadım düz yatırıyorum başlıyor sallamaya başka bir hastalığı mı var diye düşünmeye başlamıştım Doktora da haftaya gideceğiz o zamana çok var diye sıkıntı yaptım ama sizlerle konuşunca içim rahatladı biraz
ayseberilinannesi Eomeoni benim kızda hem kafa sallayıp hem ayak vuruyor genelde çok uykusu olduğu halde uyuyamıyorsa yapar
Eomeoni ayseberilinannesi uyku saatini çok geçirmiyor düzenli sayılır ama evet daha çok uykusu olduğunda yapıyor. 2 gündür böyle
Bilgebilge Deletedmom_37 merhaba arkadaşınkini bilmem ama benim kızım 10 aylık hala sallıyor uykusu gelince mutlu olunca dans ederken 😂 gece uykusu bölününce. Hiç bir sorun yok çok şükür