birboncukannesiiii Prensesannesi27 ben daha vermedim ama ailemin yanına geçicem haftaya o zaman vercem. Daha önce baya kilo vermişliğim vardır. Çözümü basit 3lt su içiceksin ve yemiceksin 😂
Tuba Prensesannesi27 Aralıklı oruç, leslie, akşamları yatmadan 1 saat önce maydanoz suyu, sabahları aç karnına tarçınlı türk kahvesi 😄 emziren anneler leslie haricinde bunları uygulayamaz ama
Egesilaali Prensesannesi27 kesinlikle bol bol su için emziriyorsanız güzel beslenşn ,sadece gece yememeye dikkat edin
Mini_ka Prensesannesi27 ben çok hızlı vermiştim kilolarımi. 72yle doğuma girdim güncel kilom 56.5 ama basenlerim ve göbeğim duruyor buda beni rahatsız ediyor. Diyete başladım fırsat buldukça da egzersiz yapıyorum
Tuba Prensesannesi27 evet her akşam yatmadan 1 saat önce içiyorum uyurken yağ yakımına yardımcı oluyormuş. Bir arkadaşım da benim tavsiyem ile başladı ve oda çok güzel sonuçlar aldı😊
Isadasuk Prensesannesi27 hergün leslie ve az yiyerek 3 ayda 10 kilo verdim iş bogazı tutmakta ya ama insanda herzaman iradeli olamıyor ki 10 kiloyu verdim ama gel bide bana sor
Tuba Prensesannesi27 rica ederim, denedikten sonra bana da yazarmısın faydasını görüp görmediğinizi?☺️