denizanasi3 Merhabalar Bebeğim 3 ay 28 günlük atak döneminde ve sanırım dişleri kasiniyor çok huysuz, salyasi akıyor ağlıyor eller hep ağızda. Kehribar kullanıp memnun kalan oldu mu deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Tuba denizanasi3 ben kullanıyorum çok memnunum☺️ Her dişini sıkıntısız çıkarttı büyük oğlum. Küçük oğlumda ilk iki dişini salyasız çıkarttı.
Deletedmom27337 denizanasi3 kuzenimin kızı kullanıyor diş evresini şuan hafif bir ateşle atlatıyor huysuzluk salya falan yaşamadı şükür. Bende kullanıyorum 2 aylık bebeğim şuanlık gaz sorunumuz yok bizimde kullanmaya başladığımızdan beri :)
gunesimagr denizanasi3 6 buçuk aylık kızım 4 tane dişimiz var. Birde kolikti 4. ayına kadar. 4 aylıkken kullanmaya başladık çok çok memnunum. Ağzının salyasını kesti, diş çıkarırken hiç ateşlenmedi (maşAllah). Aldığınız yerde önemli tabi ki.
YazarAnne Bende burada bekleyeyim, kehribar almak istiyorum ama bir kaç anne bebeğin kalbinde sorun yapıyor dedikleri için korkmuştum. 😔
DorukMuratMoM Tuba merhaba oğlum şuan 6 aylığa giricek salyasi vs vardı kehribar aldiktan sonra azaldı fakat ne dis yeri beyaz nede görünen bı dis var 3 aylıktan beri bu şekilde sizin nasıl çıktı beni bilgilendirirseniz çok sevinirim 🥰
Pandicornlar Ben kullanıyorum 3-4 aylıktan beri şuan 17 aylığız aşşırı memnunum fakat ürünün orjinalini almanız gerek çoğu sertifikalı diyorlar fakat sahte çıkıyor güvenilir bir yerden alın. Biz eşimin sürekli tesbih aldığı yer var ordan almıştık. Diş çıkartırken ateşlenme olmadı şükür şuan 16 tane dişimiz çıktı ve hızlı da çıktı bende anlamadım 😀
Linagzm denizanasi3 Ben ebebek ten aldım şimdilik memnunum 1 haftadır kullanıyorum. Ama henüz diş çıkarmadık. Bende buradan sorayım ebebek ten alan memnun olan veya olmayanlar yorum yapabilir mi rica etsem 🌼
Tuba DorukMuratMoM Diş çıkarma uzun bir süreç maalesef, açıkçası ben iki dişi de pek fark etmedim sadece biraz mızmızdı onun dışında bir şey yoktu sonra patladı zaten☺️ Sizinkinin de eli kulağındadır çıkar yakında