Tbaltn 16 aylık kızım var ve son zamanlarda çenesinde sivilce gibi nokta nokta kızarıklıklar var . Kaybolup tekrar çıkıyor. Bugune kadar alerji ile karşılaşmadık bu durumla karşılaşan anneler tecrülerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Teemo07 Tbaltn Sanırım meme ve sütten kaynaklı bizim de öyle yanaklarına kadar. 1 2 günde geçiriyor. Tabi havalar da sıcak olunca daha cok oluyor
Tbaltn Teemo07 meme ve süt derken sizinde mi çocugunuz emiyor ? Hiç öyle dusunmemiştim olabilir aslında ama sürekli cıkıyor geçsede .
Teemo07 Tbaltn evet emiyor daha 45 gunluk, kafasını çektiğinde ya memem geliyor ya da süt.. Bunlar küçük küçük sivilce yaparmış. Hemen geçiyor ama tabi sonra tekrsr çıkıyor
Teemo07 Tbaltn rica ederim 🤗 bu arada alnına falan da bakın. Havalar ısındı emzirirken kolunuzun değdiği yerlerde de cıkmıs olabilir sivilce. Bizim alnımız dolmuş valla simdi gündüz gözüyle gördüm. İsilik gibi olmuş 🤦🏻♀️
Tbaltn Teemo07 bizim sadexe çenesinde var galıba oda emzırırken terliyor o yüzden diye tahmın edıyorum aynı isilik gibi havalar sıcak o yüzden diye düşünüyorum.