Birkucukeylulmeselesi Böyle bir uygulama keşfettik eşimle yurtdışından gelicek galiba herşey çok uygun varmı alışveriş yapan ya da aliexpress ten alan varmı
DamlaDorukhan Birkucukeylulmeselesi Gördüm , bakındım ama çok uygun olduğu için güvenemedim açıkçası.
Muverrih Birkucukeylulmeselesi Babam sürekli yapıyor ama hep dandik eşya geliyor üstüne birde gümrük vergisi ödüyor yani diğer alışveriş sitelerinden bakıyorum aynı ürünün çeşitleri daha uygun üstelik kaliteli ama dolandirilmayi seviyor sanırım 😂😂
Buh4160 Sakin siparis etmeyin gelmiyor urun zorla geri para iadesi yaptim oda 3 ay sonra anca hesaba gecti
Tuba Birkucukeylulmeselesi ben yaptım fakat çok kalitesiz ürünleri hiç tavsiye etmem. Shein’e bakın çok daha uygun ve her alışverişte puan kazanıyorsunuz, o puanla da alışveriş yapabiliyorsunuz😇
Nilis Birkucukeylulmeselesi aliexpresten yaptm evet ürünler çok güzel ama Bi okadar da gümrük vergisi ödeniyo bilginiz olsun ne kadar ödiyeceğim yazmıyodu neredeyse aldığım ürün fiyatı kadarda para ödedim