Gamze43 Kızım dün 16 aylık oldu azı dişi çıkınça cok düskün artık bırakır ak istiyorum cünkü konusmasınada etkiliyor internetten baktım 9 aya kadar diyor bu zmana bıraktığınamadığım diye vicdan yaptım emziği nasıl bıraktınızdınız iğnenme nedir bilmiyor daha
Fatmanurr Gamze43 hiç vicdan azabı çekmeyin ben 1 ay evvel bıraktırdım yani 34 aylıkken. Benim ki aşırı bağımlı olmuştu zorla bıraktırdım halen de arıyor emzik diye. Allah kolaylık versin umarım en yakın zamanda bıraktırırsınız.
beyazgelincik Gamze43 ilk önce konuştum büyüdüğünü ona gerek kalmadığını benim ve babasının kullanmadığını ve artik çöpe atmamız gerektiğini beraber çöpe attık bay bay yaptık falan ilk bir hafta cok zorlandık hiç uyuyamadı emziksiz sabırla bekledim bir hafta sonra alıştı ama zor bir süreç ama alışmak zorunda
Gamze43 Fatmanurr normalde aramıyor ama azı dişi cıktığı için cok düskün oldu emzik ten konusmaz diye korkuyorum bnde işte
Fatmanurr Gamze43 Her çocuk Farklı tabi ama emzik bizim konuşmamıza etki etmedi olumsuz yönde. Ama yine de bir an evvel bıraktırmanızı tavsiye ederim. O dönemlerde emziğe birkaç delik açarak denemeye başlayabilirsiniz. Yada sadece geceleri vererek.