Berenkooommm Ya kızımın oyuncakları vardı birde kuzenim dünya kadar oyuncak göndermiş bende artık oyuncak kutusu yapmaya veya almaya karar verdim sizden fikir alayım istedim 😌
ilkgozagrimmmm Berenkooommm bende a 101 den aldım baya büyük güzel. Sanırım bimede gelecek 20 tl ye bakın isterseniz
Pamuk_seker Berenkooommm ben oyuncak dolabi düşünüyorum yada 30 a 30 bez oyuncak kutulari geliyor onlardan 3 tane falan alacagim bakalım henüz tam karar veremedim
Bsrylmz Berenkooommm evet baya oyuncak alıyor ilk zamanlar araba gibi kullandık sıkılınca oyuncaklarını doldurdum ☺️
cydcvk Bsrylmz bende bunun aynısını aldım canım a101 den. Üstelik tekerlekli boşken kızımı oturtup bavul gibi gezdiriyorum
adastra Bsrylmz Bizimki de bundan İnternette 130 liraya alıp kaziklanan ben 😬 sonra şokta 50 liraya görmüştüm ama çok güzel bence 🤩
Deletedmom5284 Suprayz_2021 Sağlam birşey istiyorsanız bunu tavsiye etmem bime geliyor arada Bende aldım ama oyuncakları sığmadı Çok koyunca da ezilip büzüldü 😂😂 Bende dolap gibi olanlardan alacağım çekmeceli
Bsrylmz Berenkooommm aslında 3-4ay olmuştur sanırım yine gelir bence su yeşili falan vardı renkleri şahaneydi inşallah yine gelir alırsınız ☺️
Pamuk_seker Berenkooommm evet onlarda saglam oluyor güzel trendyolda dolap 190 suan gecen 160 ti a101 e de geliyor 125 e bakalim hangisi denk düşerse yoosa 2 tane bez alacagim
Deletedmom0099 9 katlı oyuncak dolaplarından aldım 1-2 aya taşınıcam o zaman kurucam. şuan çamaşır sepetine dolduruyorum sığmıyo hiçbir yere 😂
Berenkooommm Deletedmom0099 bende aslında ondan istiyorum ama sonra ne işime yarar diye vazgeçiyorum 😂
birboncukannesiiii Berenkooommm bimden 2tane dışı tavşanlı aldım orta boy. ama şeffaf ortaboy bikaç tane alcam. Üstüste koymak için. Bide mutlaka bence şeffaf olmalı :)