Cigdemino Merhaba anneler kızım 16 ay 20 günlük. Ateşi var 38 derece. Şurubu içiremiyoruz, içtiği an da kusuyor. Fitil vereceğiz ateşi düşmezse. Merak ettiğim fitil kaç saatte bir verilebiliyor?
Alinduru Cigdemino çok geçmiş olsun. Doktorumuz 6 saatte bir demişti en az. Şuruplardan bi tık daha ağır oluyor hatta 6-8 saat daha iyi olur ama çok mecbur kalırsan 6 saatte ver demişti. Şurubu şırınga ile vermeyi deneseniz ben dilinin altına itiyorum hemen anlamıyor. Bir de ateşin sebebi önemli inatçı ateş olursa mutlaka doktorla görüşmelisiniz.
Cigdemino Alinduru Çok teşekkürler. Şırıngayla da denedim kustu hemen. Şu an diş olabilir diye tahmin ediyorum. Sağ tarafındaki azılar çıkarken ateş yapmıştı ama 38in üstüne de çıkmamıştı. Gözlemliyorum eğer 38in üstüne çıkarsa ve yarın devam ederse doktora götüreceğim. Tekrardan sağolun 🤲
Alinduru Cigdemino rica ederim. Evet diş ateş yapabilir her bebekte bir olmuyor yapmaz diye biliniyor ama bazı bebeklerde yapabiliyor. Tabi ki enfeksiyon ihtimaline karşı doktor kontrolü her zaman önemlidir. Umarım çabucak atlatırsınız 🤲🏻
Cigdemino Alinduru amin inşallah doktorumuzla görüştüm. Yarın devam ederse götüreceğim. İlginiz ve bilgi paylaşımınız için çok teşekkürler tekrardan ❤️