EymenArasGmze Kizlar dis ciakrma donemindeyiz ve artik cok bunaldim aglamalarindan ozellikle aksam olunca nolur kulanipta memnun kaldiginiz jel vs baska ivir zivir ne ise yaradiysa soyleyim 😞😞
Minikbalinannesi EymenArasGmze sarımsağı ez zeytinyağında beklet 23 gün geçince sarımsak içindeki antibitotiği salacak ve ağrı kesici özelliği olucak canım rahatlatır o baya bi her ağladığında sür diş etlerine
Minikbalinannesi EymenArasGmze arkadaşın dediği çayı bende içirdim o da etkili olur bak verebilirsin doğduktan 1 hafta sonra verilmeye başlanıyo canım
Nur98 EymenArasGmze dencol jel kullandım zeytinyağı karanfil kullandim eline havuç ve yeşil soğan verdim tabi yanında durdum çok zor Allah yardımcınız olsun
Gulom34 EymenArasGmze tetagil diş granüllü var internetten araştırın bizim ağrılarımız hafiflemişti bu granül sayesinde eczanelerden temin edebilirsiniz bitkisel dir inşallah faydasını götürüsünüz
Kayraa27 Bi arkadaşımdan humana iyi geceler çayı duymuştm baya rahat geçirmişler o dönemleri internetten araştırıp bakabilirsiniz. Bende almayı düşünüyorum diş dönemlerinden bende korkuyorm şimdilik üç aylığız yaza denk geliyoruz 🥴
Mervebtnrr Kayraa27 merhaba kızım 4 buçuk aylık bizde o dönemlerdeyiz arkadaşınız ne zamn başlamış nasıl kullanmis
Kayraa27 Mervebtnrr sizden ricam internetten bi ürün açıklamalarını okurmusunuz. Bildiğim kadarıyla bna huzursuz olduğunda veriyorum rahatlatıyo demişti. Oğlum bi gün beraberken çok huzursuzlanmıştı yapıp getirmişti 3-4 kaşık kadar içirmiştm ben. 🤔
Minikbalinannesi EymenArasGmze kaç aylık olduğunu yazmayınca büyüktür diye düşündüm bilemiycem o zaman canım
Kayraa27 EymenArasGmze evet sizde netten bi ürün açıklamalarını okursanız sevinirim. Çünkü bende o kolay atlattık deyince sevindm bende almayı düşünmüştüm oğlum için
MeltemErgn EymenArasGmze calgel den memnun kalmadm ama dentinox güzel .bide yeşil sogan önerıyorlar.parmagınızla fırcalar gibi yaparsanız oda rahtlatr Hosuna gider
Deletedmom115 EymenArasGmze Jel kullanmayın yutma ihtimali olduğu için önermiyor karanfil ve zeytinyağını deneyin
Arzymn EymenArasGmze tetagil granül, günde 6 saşeye kadar verebilirsiniz demişti doktoeumuz, bizi çok rahatlattı