Aselim_ Kızlar bebeğim 3 aylık konak başladı ve yayılıyor kafasına. Kaşınıyor mu acıyor mu acaba gündüzleri hiç uyuyamıyor huysuzlanıyor. Nasıl geçirebilirim? Mustelanın konak şampuanı var diye duydum kullanan oldu mu faydası var mı
Gizem_ar Aselim_ bende bugn bu dertten muzdaripim doktoruma mesaj attım o şampuanı ve mustelanın bi kremini söyled şampuanla yıka kremi sür bugn akşam yıkıyacağım umarım faydası olur
Mhmtaff Aselim_ benim bebeğim de de olmuştu kafasına zeytinyağı sürdüm iyice beklettim yumuşadı yavaş yavaş taradım sonra da bi güzel yıkadım azaldı canım birkaç kere yaptım bunu şimdi de kalmadı çok şükür
hasaneymen Aselim_ zeytinyaği ve ya bebek yaği ile yaglayarak tersten tarayabilirsiniz bence gereksiz ekstra ücret veripte ayni islevi görüyŕ
Aylaayla Gizem_ar zaten set şeklinde satılıyor akşam yatmadan kremini sürüyorsun ertesi günde şampuanla yıkıyorsun temizliyor
Tosbikimm Ben hem mustelanın konak şampuanını hem de banyodan önce sürülen konak kremini kullandım. Özellikle krem çok iyi geldi 2-3 kullanımdan sonra ciddi anlamda azaldı kesinlikle tavsiye ederim mustelayı.
G_bademli Doktorum yarım çay bardağı zeytinyağı ile 3-4 tatlı kaşığı karbonati karıştırıp kafasında 1 saat bekletin sonra yıkayın dedi.Bebegime iyi geldi.
buselidunya Aselim_ Ben her banyosundan önce bebek yağı sürüp yarım saat bekletiyorum, sonra tarağıyla tarıyorum ve yıkıyorum öyle geçti☺️
Mualdu06 buselidunya meraba tarak olarak nasıl Bi tarak tercih ettiniz bende aynı yöntemi denemek istiyorum
AND-20 Aselim_ bebek yağı sürüp bol bol taradım arada hala yapıyorum hoşuna gittiği için konak falan da kalmadı şükür
Mualdu06 buselidunya bende de bebek tarağı var fırça gibi ucu diş fırçası gibi düşünün olur mu onunla zarar veririm diye korkuyorum
ssnnmm Aselim_ zeytinyağı sürüp yarım saat kadar bekleyip konak tarağı ile ters tarayın birkaç banyo öncesi
Gelincik06 Hindistan Cevizi yağı sur beklet banyo yaptir tarakla tara ben böyle bitirdim diğerleri daha çok besliyormis 2 yıkamada geçti
Pelopel Aselim_ kullandım direk geçirdi. Önden zeytinyağı sürp taradım. Sonra yıkadım ve yeniden taradım. İlk yıkamada büyük çoğunluğu gitti. Birkaç yıkamadan sonra tamamen geçti. Konak tarağıyla taradım