Smsnannesi 2 ay 5 günlük bebeğim ile gece uykularımız düzene giriyor çok şükür fakat gündüz uyumuyor . Sadece ayakta sallarken ve kucakta uyuyor beşiğine konulduğunda uyuyor. Bana tavsiye verir misiniz gündüz uykusu konusunda ? Bebeğim kolik ve alerjik
Derin282021 Smsnannesi 1 hafta 4 aylik olacagiz hala gunduz uykumuz duzenli degil daha yeni yeni 40 45 dk yi bulduk normal yani suan gunduz uyumamasi doktor da normal.dedi 4 aydan sonra bira daha duzelir dedi bizde hep kucakta uyuyoduk yatirdigim an gözler cin gibi.o yüzden stres yapmadan biraz oluruna bırakmaniz yoksa cok yıpratiyor bu surec
Sevdamavi Smsnannesi canım dört ay olana kadar uyku düzeni oluşmuyor malesef gece gündüz ayrımı yaptıgı için gündüzleri uzun süreli uyumaması normal
Dnmtgny Bende burada bekleyeyim. Benim bebeğimde 2 ay 6 günlük gündüz sadece kucakta uyuyo yatağında maximum 10dk sonrasında uyanıyo
Smsnannesi Dnmtgny çok yakın günlerimiz 🥰 güle güle büyütün size birkaç şey sormak istiyorum . Bizimkinin elleri sürekli ağzında o kadar rahatsız oluyorum ki Sizde de var mi Bu durum bir de toplamda kaç saat uyuyor acaba
Adeniz 1 aylığız bizde bu durumdan muzdaribiz memede uyuyor yatağa koyunca açıyor gözlerini sonra yine emmek istiyor gazdan dolayı sanırım 😭
Smsnannesi cocomelon33 her akşam odayı karanlık yapıp aynı saatte masaj alt temizliği emzirme rutini uyguladım
Adeniz cocomelon33 annem diyor siz hiç böyle değildiniz şimdikiler böyle heralde gerçektende nerdeyse hepsi bizimkiler gibi 😑
Dnmtgny Smsnannesi teşekkür ederim ☺️ Sizde sağlıkla büyütün inşallah ♥️ Bizimkide sürekli elleriyle uyandırıyordu kendini eller sürekli yüzündeydi yeni yeni ağzına götürmeye başladı. Uyuduktan sonra müslin bezle ufak bir yarım kundak yapmaya başladık daha rahat etti o şekilde
Smsnannesi cocomelon33 evet bana da burada bir arkadaş söylemişti . Aynı yöntemi gündüz uyguluyorum ama işe yaramadı tutarlı olamadım sanırım
cocomelon33 Smsnannesi sesli aydınlık bir ortamda mı uyguladın gündüz kavramını anlaması için öyle olmalıymış perde açık gün ışığı alan bir odada
Gizolog Smsnannesi benim bebeğimde 2 ay 27 günlük dediğiniz gibi gündüz sadece kucakta uyuyodu yatırınca hemen uyanıyodu bende alıyodum 1 haftadır gündüz uyandığında kucağıma alıp tekrar uyuttum ve yerine yatırdım bazen 3 kez uykusunun bölündüğü oluyo ama sonunda daha uzun uyumaya başladı yani uykuya döndürmek önemliymiş
cocomelon33 Adeniz benim annem de öyle diyor valla sürekli uyumazdınız tabi ama karnınız tok altınız temizse yatardınız öyle diyor benimki nerdeee ya emecek ya uyuyacak.Emiyor uyuyor yatağına yatırıyorum uyanıyor emmek istiyor yine sanki beş dakika önce başkasını emzirdim 😄
Adeniz cocomelon33 tıpkısının aynısı valla bizim modeller böyle napalım😹 tez zamanda düzelmeleri ümidiyle 😃