biregesevdasi Merhaba. 6 ay 21 günlük oğlum var gel gel yapar gibi parmaklarını açıp kapatıyor. Bazen babası gel gel oğlum yapıyor onu taklit ediyormuş gibi bu normal mi acaba biraz erken gibi geldi. ( uykuya dalarken veya ağlarkende aynı hareketi yapıyor)
Unknown biregesevdasi Ara ara kendilerine bi hareket buluyorlar. Yarın bir gün başka hareket yapar, böyle böyle büyüyorlar işte. 😁
Papatyaninannesii biregesevdasi kızım 1 aylıkken basladı ama bilinçsiz emerken özellikle elini. Açıp kapıyor 4 aylığık hala arada yapar ama bilinçsiz🤷🏻♀️
sevimlienerji biregesevdasi 😊 yapabilir canım artık 6 aylık diyorsun gel bay bay alkış gibi şeyleri yapmaya başladığı zaman ki
biregesevdasi Karas ay ne bileyim ya biraz küçük hani o yüzden herhangi bir şeyin belirtisi mi acaba diye korktum teşekkür ederim ☺️
biregesevdasi Unknown evet 2 gündür öğrenmiş babası gel gel yapınca oda aynısını yapıyor ordan öğrendi galiba insan yeni hareketler görünce hemen bir anlam yüklemeye çalışıyor ☺️
biregesevdasi Papatyaninannesii aynen bazen bilinçli gibi bazen bilinçsiz uyuturkende gözü yarı kapalı gel gel yapıyor ☺️🤷♀️
Unknown biregesevdasi Ahh sorma 10 aylık oğlum tam bir taklitçi oldu çıktı. Çok tatlı oluyorlar..😁 Sağlıcakla büyüsünler. 🥰
biregesevdasi sevimlienerji oh için rahatladı ya burada okurken genelde 1 yaşında gel gel yapmaya başladı falan yazıyorlardı o yüzden bende acaba birşeyimi var diye düşünüyordum☺️
sevimlienerji biregesevdasi her bebeğin gelişimi yaptığı şeyler farklıdır canım 😊benim oğlum 10 aylık çoğu hareketimizi taklit ediyor 😊 böyle böyle büyüyüp öğrenecekler
biregesevdasi Unknown zaman çok hızlı geçiyor daha dün hastaneye doğuma gidiyordum☺️ Amin hepimizin ki inşallah ❤️
biregesevdasi sevimlienerji çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ☺️ Malum google yazınca saçma sapan şeyler çıktığı için insan haliyle korkuyor.
Mircet biregesevdasi benim kızım da 6 aylıkken yapıyordu 8. Ayda gel gelide ekledi😂 şimdi ne görse çağırıyor
biregesevdasi Mircet benim oğlumunda gel gel demesine azcık kalmış o zaman ☺️ Birşeyi isteyince bile gel gel hareketi yapıyor☺️
biregesevdasi Merve-HanifeDuru şuana kadar herşeyi ayına uygun yaptı kafasını kaldırdı süründü desteksiz oturdu vs. Bu hareketi hiç beklemiyordum :)
sevimlienerji biregesevdasi 😂bir daha öyle bir yanlış yapıp İnternet üzerinden araştırmayın. Kansere kadar bağlıyor orda minicik bir olayı
Merve-HanifeDuru Daha çok süprizler yapacak sana annesi şaşırdığın şeyler çooooook olcak ☺️ Sabırla bekle biregesevdasi