mermik Guzel anneler merhaba. Resource, infatrini, fortini, pediasure gibi büyüme destekleyici mama kullanan var mı aranızda?
17062019 mermik Yeğenime kullandık biz. Ama fos kilo yapmaktan başka bir işe yaramadı. Ayrıca o mamayı içince başka hiçbirşey yememeye başladı.
Alerjikkoala mermik Şurda bekleyeyim. Doktorumuz fortini deneyin dedi ama içiremedik. Nasıl bi yol izlemem gerekiyor acaba?
Mucizem-Sare54 mermik ınfatrini kullanmaya basladik 3 gün oldu kızım beslenmedigi için 2 aylık kilosu 4.200
busra_54 17062019 günde ne kadar içti acaba . Bizim 2 şişe içmemiz gerekiyo kilo alması için ama 1 şişe zor iciyo.
mermik Alerjikkoala ben resource çikolatalı denedim içti biraz ama tekrar icmedi. Tadı da güzel aslinda
Mucizem-Sare54 Alerjikkoala bizim doktorumuz çok iyi bir kadın elinde bir sürü vardı ınfartinie denedi ilk bunu al eve git dene çocuk icicekmi dedi onu içti o sekilde çıkardilar raporu kafasına göre vermedi
busra_54 Bizede doktor pediasure yazdi rapor da cikardi ama bizim kız içmek istemiyo . Dondurmasını yaptım onuda yemedi napıcam bilmiyorum ara ara ıcirirıyorum kilo alması için bide 2 şişe içmsi gerekiyo zoraki bir şişe iciyo . 30 Aylik 10 buçuk kiloyuz.
17062019 busra_54 2 şişe içiyordu ama bazen çok ağlıyordu 3 için.çok çok sonra kilo aldı ama şuan çok kilolu diyetisyene gidiyor. Yani öyle mamalar fos kilo başka bir işe yaramıyor. Tadına baktım ben bile içerim çok hoş tadı var bol sekerli
busra_54 17062019 evet tadı çok güzel sadece biraz yağlı ama bizimki içmek istemiyo çok zayıf olmasa kullanmayı düşünmüyorum ama çok zayıf . Kac yaşındaydı peki kullandiginda çok soru sordum kusura bakmayın
Omerberat 17062019 merhaba yanlış okumadiysam sizin bebiş de kullanmış Nestle resource benim oğlum prematüre zayıf ve iştahsız, maalesef iciremiyoruz.musteri hizmetlerini aradım ısı ile temas etmeyin başka şey ile karıştırmayın dedi.icmiyor şu dışında bir şey,siz neler yaptınız
Alerjikkoala Mucizem-Sare54 Elimizde çeşitleri var deniyoruz doktor daha rapor çıkarmadı da işte bi içse belki kilo alırdı