Tugcerylmzkerem uykusuzMoMm o kadar guzel konusmussunuz ki bende dogum yapali 2 ay oluyor 1 yasinda da kizim var sukur bir sorunumuz yok. Cok ince dusuncelisiniz helal olsun size🌺👏
uykusuzMoMm Tugcerylmzkerem allah bağışlasın canım💕 rabbim kolaylığını verir elbet tepkisine kışkırmasına hayret ettım kadın burda sevincini paylasmak istemiş neler demişler sanki kendı bakacak büyütecek 😬
Tugcerylmzkerem Immomy inanin korktugum insanlarin anlattigi gibi degil gayet rahat hatta cocuk bakmaya yorulmaya alistigimdan bunda yorgunluk bile hissetmiyorum rabbim sizede boyle kolaylik saglasin insallah
uykusuzMoMm Caglarass 😅😅 karnınız büyüyene kadar demeyin tik tokta kadının bırı vıdeo atmıstı 17 günlük tam kapanmada Türkiyede nüfus patlaması olacak dıye 🤣 saglıkla sıhatle kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 💕
Caglarass uykusuzMoMm Cidden bu yasaklar nüfusu etkiledi mi çok merak ediyorum 😂 İnşallah canım çok teşekkürler 🥰
yigitinannesiiii Cgdmltr93 ay bir hayırlı olsun diyin ne bu kin sanki istiyorsunuz da hamile kalamıyorsunuz gibi bir haliniz var
yigitinannesiiii Immomy boşver karnı yemez insanlar ben düşünmüyorum Ama yinede hayırlı olsun masallah çocuk bereketiyle gelir
hzlssmoom elifhanimm kız 15 ayına girdi kızım hala her ilişki sonrası acaba diye hergun düşünüyorum bu arada hap + geri cekilme düşün 😂