Evettt elhamdülillah bu rahatsızlıktan kurtulalı çok oldu aslında hemen yazacaktım önerimi ama bekleyeyim dedim tekrar ederse falan yanlış yönlendirme yapmayayım…Şimdi gelelim önerilere;
- Alaturka tuvalet kullanıyorsun ( Evinde alaturka yoksa klozetin dibine bir tabure çekiyorsun ve ona basarak klozete oturuyorsun)
- Sıcak su banyosu. Tuvalete çıkmadan önce bir maşrapaya sıcak su doldur ve üstüne oturup bekle. Tuvalete çıktıktan sonra yine sıcak suda oturabilirsin hem acını alır hem temizlenir popo kısmın. Sıcak su inanılmaz acıyı alan bir metot
- Kantoron özlü bitkisel krem. (Benimkinin markası Akışık) Bu kremi afedersin makatının iç kısmına parmağınla masaj yaparak yediriyorsun. Günde 3-4 kez. Orası kanlanacak ve yara iyileşecek.
3.Hergün tuvaletin gelmese dahi tuvalete çıkacaksın. Gelmesini beklersen kurur ve yaran iyileşmez.
- Çoban çantası çayı demle. Ben emzirirken kullandım hiçbir yanetkisi olmadı. Ama emin değilsen kullanmasan da olur
Şifayı Allah verir. Ben herşeyi ( sülük, kantoron yağı, batikon, eczanelerin hazırladığı Kremler, doktorların verdiği o pahalı krem ve fitiller) denemiş biri olarak önerilerimi sıraladım. Dünyanın parasını harcadık 5 ayda. Elhamdulillah 3 aydır herhangi bir sıkıntım yok. İyileşenler buraya güncelleme atsın başkalarına da faydamız dokunsun