emation55 Kızlar boyalı saçım var duştan snra en az taraması kurutması 1 saat sürüor bebeğim küçük o kdr vakit ayıramıyrm birde sularmz çok kireçli saçım çok dolaşıor taranmıyor tavsiye ettğinz bir ürün varmı acilll
leynanin_pembemantosuu emation55 mavi su kullanıyorum ben oryelli saçım taranmıyor kopuyor çok acıyor mavi su sıkıyorum rahatça tarıyorum
Karas emation55 Morfose mavi su, duşta da morfose un dışı mor beyaz olan maskesi. Belime kadar gür kalın sarı saçlarım var tek tarak değdirmemle tüm saç açılıyor 👌🏻
Hygge emation55 Gliss sıvı saç kremlerini deneyebilirsiniz. Benim saçım gür ve neredeyse belimde, Gliss sıkmadan tarak girmiyor 😅 Genelde yağ kullanıyorum aslında ama çoğu kişi yağ kullanmak istemiyor saçı yağlandırdığı düşüncesiyle.
ezogelinn emation55 saçım çok işlem görmesine rağmen duşta mor renk elidor sac kremi kullanıyorum yumuşacık yapıyor nemliykende keratinli sac serumu sürüyorum
leynanin_pembemantosuu emation55 teyzem kuaför malzemecisinden aldım ama internettede satışı var neredeyse her sitede var
om_er_im34 emation55 elidorun sac kremini sur duştayken sürüp tarakla acarsin hic acitmiyirda yani ben 2 haftalık taranmayan sacimi iki dakikada taradım onunla mis gibi 2 günde bir yapiyorum
emation55 om_er_im34 ondan kullanıyorm ama yinede zor açılıo sular çok kireçli olduğu için böyle duştan sonrada sürebileceğim yda sıkabileceğim bişi arıorm canm sağol😘
Hygge emation55 Evet sprey. Duştan sonra sıkılıyor, durulanmıyor. Bir de banyoya girmeden önce saçınızı kuruyken taramayı denediniz mi hiç? İnanılmaz ama saç kuruyken daha kolay taranıyor 😇
ezogelinn emation55 kendi kuaförümden aldım ama büyük kızımın elidor sac serumu var oda çok güzel yapiyor
jeune_maman emation55 banyodan sonra nemli saçınıza urban mavi şişesi var gratisten ondan sıkarsanz kolaycaa taranıyor. Ben çok memnunum
2kezanneoldu emation55 banyoya girmeden önce tara banyo sırasında saç kremini sürdükten sonra da tara… kuruturkende tarayarak kurut
emation55 Hygge ay yapmam mı kolay açılsn die tarıorm yinede nafile boyadan mı artık bilmiyorum kireçli suyunda baya etkisi var ama denycm önerilerinizi 😍
Duriskonunannesiii emation55 pantene kullaniyorum şampuan saç kremi duştan sonra da gliss yağlarından sürüyorum açılıyor ki saçım çok uzun ve ciddi aşırı boyalı sarı yani ( hamilelikten önce sarıydı boyamadım dipler geldi bayağı sarı yapmaya çalıştım olmadı koyu renk yaptım sonra sıkıldım bir daha sarı yaptım )