nneslihan [silindi] kemik suyu hiç almadım ama diğer ürünlerinden çok memnunum makarnaları, çorbaları, pekmezi, irmik, rüşeym, nanesi kimyonu vs herşeyi ordan alıyorum paketlemesi hem özenli hem güvenli🌸
nneslihan Gzmkrm 5 aydır oradan aldığım için olabilir🤔 örnek vereyim bozulacak şeyleri vakumlayıp gönderiyorlar öyle sallamasyon paketlemiyorlar gayet özenli paketliyorlar ve gerçekten müşteriye özenle yaklaşıyorlar son yaptığım alışverişte mesela bir makarna yanlış gelmişti dm den iletişime geçtim hemen kargo yaptılar, ve yanlış gönderilen siparişi hak geçmesin diye göndermek istememe rağmen istemediler özür niyetinde hediye ettiler bu zamana kadar hiç kötü bir durumla karşılaşmadım firmayla içerikleride oldukça temiz doğal memnunum o yüzden ben
Gzmkrm nneslihan anladim bnde düşünüyorum işimi kolastirmsk için ama içim rahat etmiyo ya pisse ya doğal değilse gibi
Pinar_kb Gzmkrm böyle bir düşünce içerisindeyseniz hiç bir yerden alamazsınız 🤷♀️bende aşçı anneden alışveris yaptım memnun kaldım
nneslihan Gzmkrm içiniz rahat etmiyorsa kendiniz yapmaya devam edin o zaman bişey diyemem yada bir kere şans verip alacaksınız🤷🏻♀️
nneslihan [silindi] 1 yaş öncesi olduğu için pişirip yemeklerine koyuyorum, ama 1 yaştan sonra çiğ olarakta konulabiliyormuş
ascianne [silindi] Merhaba doktorunuz aksini söylmediği sürece 1 yaşından önce pişirerek, 1 yaşından sonra pişirmeden tüm yiyeceklerine ilave edebilirsiniz sevgiler