Yenibebek_yenianne 20 gün oldu adet olmadım. Bebegim 9 aylik test yapiyorum negatif çıkıyor. Sanki adet olacakmışım gibi karnım,belim ağrıyor ama yok olmuyorum da. Emzirirken ne içsem hemen adet olurum. Bi yardım bu baciniza🥺😓
basaktpe12 Yenibebek_yenianne maydonoz suyu kaynat derlerdi ama isterseniz genede kan testi verin 20 gün çok illa gebelik değil sizde bi sıkıntı vardır
izmirli123 Yenibebek_yenianne tarlusal ilacı al canım. Bende Doğum yapalı 13 ay oldu adet olmadım , bu ilaçla oldum. Doktorum bu ilacın bir sıkıntısı olmadığını söyledi. Sabah akşam içiyorsun 6 günde bitiyor . 3 4 gün sonra da hasta oluyorsun
Yenibebek_yenianne Deletedmom_29 Bir düzenli bir değildi. Arada 12-13 gun gecikmeler oldu 9 ay içinde.
sedanurhs Bence bir şey kullanmayın emzirdiğiniz için çok normal gecikmeler. Doğumdan sonra 1 sene hiç hastalanmayanlar bile var o yüzden şuan bi düzen beklemeyin
Yenibebek_yenianne Maydanoz suyunu öneren arkadaşlara teşekkür ederim.😅Aksa. Kaynatıp 1 bardak içtim sabah adet olmuş olarak uyandım.
BarlasMomm Yenibebek_yenianne bende 13 gundur olmuyorum ya bebegim 5 aylik testte yaptim negatif sabah bende yapayim şu maydanozu. Nasil yaptiniz tarif eder misiniz rica etsem
Yenibebek_yenianne BarlasMomm Yarım demet Maydanozu yıkayıp uzerine goz kararı su koyup 5 dakika kaynattim. 1 büyük bardak cikti. Tadı kotu ama o an zehir olsa icerdim😅