Elifhkn Kizlar bebegim 14 aylik dikilmesi cok kisa oda desteksiz degil bir yerden tutundugunda.desteksiz oturabiliyor ama kendisi oturma pozsyonuna gecmiyor onun disinda cok hareketli bir bebek donerek her yere gidiyor anliyor taklit ediyor ama konusmasida yok hicbir kelimesi genetik test 1.adimi yapildi temiz ckti 2.sini bekliyoruz mr da temiz suan herseyi temiz ama nedenini bulamiyoruz.Allah rizasi icin bilen yada bebegi boyle.olan varmi yardim edin
Marjinal_Anne2 Elifhkn dikilmesi çok kısa derken , acaba yürümeyi yeni mi öğrendi , benim kzımda 13aylık ikidebir düşüyor yürürken sizinki de o tarz mı anlayamadım k bakmayın, bizim de konuşma vs yok m etmeyin gayet normaldir 🙏🏻
okuyananne222 Elifhkn tatlım bebeğim 8.ay gibi sürünerek emeklemeye 10.ay gibi tutunarak ayağa kalkmaya 13.ayında ayakta durmaya, 15.ayında bağımsız yürümeye başladı. Ve hâlâ tek bir değil kelimesi hecesi dahi yok. Dil ve konuşma terapistine götürdüm 14.ayında 1 2 hafta önce de pedagog’a götürdük algısı açık vs vs vs vs derken dr sorun görmedi bekleyin 18.ayı dedi. Gelişim testi yaptıracağız 18.ayında yine de
Elifhkn Marjinal_Anne2 yok hayir yurumuyor emeklemiyor adimlamiyor koltuk kenarinda filan dikiliyor sadece oda kisa bir sure en fqzla 2 dkk
Elifhkn okuyananne222 benim bebegimde emeklemede yok bacagindada biraz kas gevsekligi varmis genetik mr kan hepsi temiz gelimsel pediatri bir sorun yok dedi ama sadece dikileblyor oda desteksiz degil
naimeylmz Elifhkn yürüdumu bebegin yada testlerde ne çıktı aynı durumdayım kızım şu an 14 aylik testleri genetik metobolizma mr hersey temiz geliyor ama tutunup kalkma emekleme yok oturmasıda çok dengeli değil sadece donuyor
Elifhkn Arc21 suan 20 aylik cok sukur yeni yeni tutunup koltuk kenarinda kendi kendine kalkmaya basladi ama henuz desteksix dikilme emekleme yurume yok