Merve_gcl Hanımlar kızımın cildi çok kuru pul pul dökülüyor bebe yağı sürüyorum ama çok fayda etmiyor sanki tavsiye edeceğiniz yüzüne de kullanabileceğim bi ürün var mııı 😇
Unknown Merve_gcl Bebe yağı yerine nemlendirici kullanabilirsiniz. Bioderma kullanıyoruz ama Mustela kullanan da çok.
turansmom Merve_gcl Çoook güzel nemlendiriyor. Bizimde vucüdünda anlattığınıza benzer pul pul dökülmeler oluyordu, sebebini unuttum ilk aylarda olmuştu ama geçirdi iki güne. Hamaten mavi canım🙂
Merve_gcl turansmom benim de eşimin de cildi çok kuru kızımın da kuru olucak galiba biraz önüne geçmek istiyorum denicem mutlaka 😘
Sena1k Mustelanın stelatopia kremini alın hepsi geçicektir aynısı kızımda da oldu 1 güne geçirdi ve artık her gün sürmüyorum bile cildi baya nemli kalıyor uzun süre
Merve_gcl Sena1k kalıcı etki sağlıyo mu acaba cildi kuru galiba yoksa benim gibi ömür boyu krem kullanması gerekicek
Sena1k Merve_gcl valla ben aldığımda kullandım 1 güne geçirdi şuan mesela 5 gündir yüzüne sürmüyorum hiçte kurumadı çok çok memnun kaldım
Saadet12Irmak Benimde bebeğimin cildi çok kuru doktor mustelanın steprio mu ne kremini önerdi onu sürücem bende doktor nemlendir dedi belki siz de işe yarar deneyin