B-firdews Yıkanılır bez kullanan varmı aramızda, ben ıkıncı bebıs için aldım sizce zor olurmu, sadece iç bezini yıkıyorsunuz dışına birşey olmuyor. Yanlış mı yaptım bilemedim
SweetPaw B-firdews ben kullanıyorum bence cok zorluğu yok ama ben uzun süredir tuvalet iletişimi de yapıyorum belki de o yüzden hiç zorlamadi beni yıkanabilir bez kullanmak.
B-firdews Unknown ilk bebeğimde bir yaşına kadar pişik sorunu yaşadım, şimdiki bebeğimde de aynı sorunu yaşamamak için aldım🙈 aldığım bez yurtdısında yapılıyor özel bir bez. Videoları cok ızledım o cesaretle aldım gıttı 😁
B-firdews Bez bambu ipiyle yapılmış özel bir bezmiş. 38 euro ödedık 🙈 evde oldugum zamanlarda kullanırım diye düşündüm, zorluğunu bılmıyorum artık 😂
Unknown B-firdews Haklısınız sorun yaşadıysanız onu tercih etmeniz gayet normal. ☺️ Az cesaretim olsa bende tercih ederdim ama yok. 🤭
B-firdews SweetPaw kullanmaya başladıgınızda kaç aylıktı bebegınız,yeni dogan bir bebekde zor olur mu kı. birde bezını kac saatte bır degıstırıyordunuz.