Esen Benim bebeğim 3 aylık olacak emme süresi hep azdı. Şimdi 5-7 dk düşürdü bu aralıkta sürekli emiyor aktif sonra emmiyor. Sizlerin durumu nasıl? Bu durum normal mıi ya çok merak ediyorum. Birde kaç kilolar acaba
Balbebek_Egemen Esen benim 3 ah 28 günlük bi uyurken enzirirsem uzun emiyo yoksa 10 dakika falan az emip sık emiyo
Deletedmom381 Esen az ve sık emiyor emerken dikkati dağılıyor etrafı izlemekten emmeyi unutuyor hanımefendi. 👧
Htcana Esen benimki 2 ay 21 günlük doğduğundan beri 5 dk emer dk dendiğinde kusuyor ağzından burnundan geliyor süt.5 dk aktif emiyor ama aralıksız.ben de kısa diye kafama takıyordum sizinkini okuyunca mutlu oldum 2 ay kontrolünde 5 kiloydu sizin kaç kilo?
Erdemim Benimki önceden 1 saat emerdi. Şu 10 gündür 15 dakka zor emziriyorum hatta doymuyo diye çok üstüne gidiyorum ama agliyo istemiyo. 3 ay olmasına 3 gün var
Minnakelifim03 Esen benim kızimda 3 aylık oldu. Onceden daha cok emiyordu simdi 5 dakika emiyor etrafı izliyor tekrar emzirmek istedigimde almiyo. 5 dakika bile emseler doyuyorlardir çunku artık emme kuvvetleri güclendi. 😊