gokkusunannesi Kızlar demir ilacı istemiştim eczaneen Ocean marka. Bana bunu vermiş sonra internetten okuduğum kadarıyla bu değilmiş microfiber mi ne yazması gerekiyormuş. Acaba bu verilirmi 7 aylık bebeğim?
2lokum_moms gokkusunannesi yanlış galiba verme sen bunu bebeğine prospektüsü oku bence bi yazar orda verilir verilmez diye de ilk kez gördüm b12 verilir mi ki bebeğe
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi gokkusunannesi Gidip geri ver b12 bu microfer yazmalı internetten görselini bularak gösterebilirsiniz eczacıya
Deletedmom_52 gokkusunannesi B12 vitamini bu canım demir değil. Bebeğe verilir mi bende bilmiyorum doktora yada eczacıya sormadan kullanma 🌸
gokkusunannesi 2lokum_moms içinde prospektüs çıkmadı ki yoksa okurdum tesadüf farkettimde neyse vermem ya korktum allah korusun gerizekalo adama yüz kere dedim bu kan ilacı demir ilacı değilmi diye
2lokum_moms gokkusunannesi boşver verme bazen yapıyorlar öyle bende bağışıklık güçlendirici maflor almıştım yenidoğan dememe ragmen 4 yaş için olanı vermişti yapıyorlar böyle 😔
gokkusunannesi 2lokum_moms aynen ben ilk defa aldım bu markayı ondan defalarca sordum 7 aylık böbreğime uygun mu bebek için mi falan diye demir ilacı dimi dedim
2lokum_moms gokkusunannesi ne kadarda umursamaz oluyo bazıları ya söz konusu bebek burda olur mu böyle