Nil32 36 günlük olduk 6 günde bir kaka yapıyordu bebeğim 8 gün oldu uyarı verdim zeytinyağı ile masaj yaptım hala yapamadı böyle sorun yaşayan var mı sadece anne sütü alan bebek çok sık yapar diye biliyorum aslında
_tospikannesi Nil32 tek anne aütü alan bebeklerde eğer huzursuzlugu sıkıntısı yoksa 10 güne kadar kaka yapmaması normal. Benim oğlumda 6 aya kadar bazen 3 günde bazen 1 haftada yapıyordu ek gıdaya gecince düzeldi ☺️
Efem123 Nil32 bende yaşıyorum o sorunu şuan canım bizde 1 ay 14 gunluguz önce sıvı şekilde yine çok geliyordu kakası şimdi her actimda bicimcik yapmı hemde sulu değil çok katı galiba o yüzden bebeğim çok sıkıyor kendini uyuma sıfır koyuyorum kendini sıkarak kalkıyor sürekli
Nil32 _tospikannesi aslında bacaklarını karnına doğru ittiğimde gaz çıkartıyor ama kaka yok huzursuz değil karnı da taş gibi değil öyle ama neden yapmıyor uzun süre acaba birde püre krema kıvamında yapıyor sulu değil 🙄
Papatyamelek Bende ayni sıkıntıdan muzdaribim benimde bebegim 1 ay 9 günlük 2 gun once kontrole gotirdum soyledim doktoruna bi haftada kadar yapmaması normalmiş zavvali bebegim ikinmaktan kıpkırmızı oluyor cok kasıyor kendini