Polikistikannee Kızlar emziriyorum aradan 1 saat geçmeden akmaya başlıyor gece daha uzun uyuduğu icin iki tarafim da sırılsıklam halde kalkiyorum göğüs pedi de ise yaramıyor hal böyle olunca. 4 ay 10 günlük bebeğim. Ne yapmam lazim?
Kubra4745 Polikistikannee maşallah 🧿 ilk ayınızda da mı böyleydi 🤔 benim de bazen böyle oluyor bazen de hiç kalmamış gibi hissediyorum daha 29 günlüğüz
Oznuryunus Polikistikannee ben onu 4 ay çektim canım göğüs ucu terbiyesi varmış benim göğsüm terbiye oldu galiba şimdi hiç akma yok ben sabah kalkiyordum yatak yorgan üstüm bile islaniyordu post bile açmıştım☺️ geçer merak etme canım
Blablas Polikistikannee bebeğin ağız mendillernden koyuyordum ben ya da ince Bi havlu. Benimkiler çok geç terbiye oldu ama sonradan baya azalıyor bu akma işi
Mensurece Polikistikannee benim de aynı şekilde. Mochi aldım akan sütü toplayıp ya biberonla içiriyorum ya da buzluğa atıyorum. Mochiyi tavsiye ederim
Polikistikannee Kubra4745 Ilk ayımda sertlesip akıyordu evet sonra bi azalmaya başladı terbiye oldu sandim simdi de göğüsüm yumusak arada sert oluyor ama surekli bi akma halinde. Bulguru sütü rezeneyi cok tüketirim
Aliemirinannesi_ Polikistikannee benimde öyle olduğu zaman göğüs kapalari var onu koyuyordum ona doluyordu sonra ya buzluğa atıyordum yada biberona koyup bebeğime veriyordum canım ❤️
Srhtzlyh Polikistikannee benim bebeğinde 4 ay 8 günlük bizdede durum aynı. Sürekli ped değiştiriyorum ama fayda etmiyor. Benim kızım hep emmek ister biraz ona bağlıyorum ben. Azıcık emmese üstüm sırılsıklam oluyor
Polikistikannee Srhtzlyh Sag göğsümü zor almaya başladı reddediyor çoğu zaman o daha beter oluyor o zaman iki taraf da sırılsıklam iyice acikmasini bekliyorum almasi icin o da haliyle beni zorluyor