_elmaliturtam Aezgi ben kitap almadım Instagram’da sayfalar takip ediyorum bakalım.. ilk sebze sonra yoğurt ve yumurta en son meyve düşünüyorum. Hayırlısı. Severler insallah 😊
_elmaliturtam Nalasel ayyy yarasın miniğe inşallah.. güzel şeyler ya yavrularımızın ilkleri .. inşallah herşeyi severler,😊
mombeto _elmaliturtam biz de 5 ay 21 günlüğüz ben de yoğurt verdim dün ve bugun birden ani bir kararla başla dedim kendime tadıma son 10 gün☺️☺️ Ama bir çay kaşığı çok heyecanlıyım ben de yüzünü ekşitmesi beni benden alıyor. İnşallah güzel geçer ve ne yedirirsek yerler güzelce☺️☺️☺️☺️☺️☺️
_elmaliturtam mombeto yaa bende en çok o tepkiyi merak ediyorum aslında. Şifa olsun meleklere. İnşallah severler herşeyi 😊
pembemor _elmaliturtam heyecanın yerini bir süre sonra ızdırap alıyor desem😬 inşallah sizin öyle olmaz. kolay gelsin 🙏🥰
Svlygz _elmaliturtam oğlum 4 aylık bir hafta sonra bizde gecicez ama daha çok küçük aslında hiç istemiyorum erken diye ama alerjiden dolayı doktorumuz erken başlayalım dedi 😐
Bebegimm1 Aezgi içinde 117tane tarif var yaziyor kaç aylık bebege göre var yaşına kadar tarifler var mı
Aezgi Bebegimm1 1 yasına kadar var yani internette cok tarif var evet ama intetnette hergün ne yapıcam diye arastırmaktansa elinin altında kitap olması cok daha iyi bende tavsiye ederim🤗
Bebegimm1 Aezgi evet bende öyle dusunuyorum nette tarif bulana kadar elimin altinda kitap olması daha iyi kendimce bi kac tarif baktim ismini duymadigim tarifler bile var bu kitap galiba acemi annelere göre degil mi yemekle aram hiç iyi degildir o yüzden😊