Yakupahmet Anneleer sabah kahvaltisinda bebislerinize neler veriosnz ben ne cerecegmi sasiriyrm artk hc bisi yemiolr sadece mama istiolr mamayi emiolr
Canparcam_ Yakupahmet Kaç aylık canım ? Benim kızımda 10 aylık ama kahvaltıyı reddediyor emmek istiyor herşeyi denedim ama en fazla birkaç kaşık yoğurt yiyor bende bekleyeyim şuracıkta belki güzel tarifler gelirde benim kızda yer 🤗
TiniminiKayra Yakupahmet bugun patatesli yumurta salatalik labne tel peynir verdim..dun omlet muz labne vermistim genelde yumurta sarisi veriyorum yulaf ezmesi muz avokado yada yulaf ezmesi armut elma Karistirip veriyorum..ne verirsem yiyor şükür
Yakupahmet TiniminiKayra yulaf ezmesi bg yaptm blendrdnda gecrdm gene midesini bulandrdi tadinida begenmedi kalktm icine oekmz doktm tatli olsa yer die gene nafile kalktm mama verdm
TiniminiKayra Yakupahmet ben suyla pisiriyorum icine muz avokado koyuyorum cok guzel oluyor..yada yulaf ezmesi muz yumurta sarisi labne karistiriyorum severek yiyor bebegim boykede deneyebilirsin canim