SahinE 33 günlük bebeğim var ve öksürük hamşurması var ara ara birde ağzından gaz çıkarınca kokuyor normal de kolik bebek ama gündüz banyo yaptırdığımda 3 saat uyuyordu sabah 8 de kalktı ve bu saate kadar hep 10 dakika arayla uyuyup uyandı anlayacağınız hiç uyumadı daha şimdi tekrar uyudu arrık kaç dakika uyursa tabi. Dün aşı oldu acaba ondan mı böyle yoksa üşüttümü çözemedim çok şükür ateşi Yok doktor calpol şurup verdi ateşi çıkarsa ver diye ama ben ağrısı olduğundan uyumadığını sürekli ağladığını düşünüp bir çay kaşığı 8 damla olarak verdim. Kullanan var mı ? Ateşi çıkar mı? Üşüttü mü ? Aşıdan mı? Başına gelen varsa yardımcı olun ilk bebeğim ve TEK’im eşimle
Prensesinannesi1 SahinE öksürmesi ve hapsurması cok normal hapsurarak burunları temizleniyor oksürmeside tükürük kaçmasındandır gaz kokması kaka kokması bunlar cok normal şeyler içiniz rahat olsun🤗
SahinE Prensesinannesi1 ay sağol ya ne bilim tecrübem Yok hasta olacak sandım ama bir yeri ağrıyordu carpol etkisini gösterdi uyudu çocuk tabi iki saat 😁