Emn_trm Bebegim 8aylik en baştan beri ek gıdalara karşı çok istekli değildi fakat oyunla vesaire yedirmeye çalışıyordum hep pütürlü verdim yiyeceklerini ama şu son zamanlar her şeyi geri çıkartıyor ne yapmalıyım sevgili anneler nasıl bi yol izlemeliyim
Degrmenesra Emn_trm 8 buçuk aylığız bizdede 1 aydan fazladır aynı durum var zaten ek gıdayı aman aman seven biri değil iyice zorlaştırıyo bu durum
Woody Emn_trm diş dönemi olabilir. zorlamayın. Blw tarzı hazırlayın. Yediği kadar.. Zaten çok yemesine gerek yok 8 aylık bebeğin
blself33 Emn_trm genelde hazır olmadıkları zaman bu şekilde yapıyorlar üzmeyin kendinizi birde sevmeyince de böyle yapıyorlar henüz hoşuna gitmiyor demekki yedikleri
Emn_trm Ayseli çorba tarzı olmayan şeyleri önüne koyuyorum fakat yine aynı oynayıp agzina götürüyor hopp geri cikartiyor
Unknown Emn_trm Muhtemelen diştir. 8. ayda oğlum da öyleydi. 10 aylık daha iyi eskiye bakarak. Önüne koyun, çok diretmeyin soğumasın. Kendinizi de çok üzmeyin, şimdi az da olsa yeter ona yedikleri. ☺️