Ahahakb Merhaba kızlar 4 günlük benim oğlum ve huysuz gaz problemi var hangi ilaç yada bitkisel ürün işe yarıyor yardımcı olur musunuz lütfen
Sahraligunler Ahahakb biogaia kullandım bağırsak düzenleyici probiyotik ama şükürler olsun bnm bebekte ise yaradi
nisanmaral Ahahakb bize de doktor nurse harveys şurup verdi, gazı olunca 1 çay kaşığı önerdi. Daha kullanmadık sipariş ettim gelince bakacağım.
sevgisevgi Ahahakb aktardan muskat cevizi alip rendeleyin, gunde yarim çay kasigi yemeginizin icine ya da iceceginizin icine koyup yiyin, hem size hem bebise faydasi olur , Allah yardimciniz olsun 🤗
Rumeysa65 Kesinlikle cokinox u öneriyorum düzenli kullanın aşırı serecede faydası var kullanmadığım gaz damlası kalmamıştı
Umutalim 21günlüğüz çok fazla gazı var her yemeğe kimyon atııyorum sabah anason rezene kimyon çayı içiyorum altı gün oldu biogaia kullanıyoruz ayaklarını hep sıcak tutun emzırmeden sonra 15dk dik tutup gazını çıkarmaya çalışın bende tecrubrsiz anneym denediklrrm bunlar inş sizede faydal olur