Meyvebicagi Merhaba hiç almamam gereken çok aşırı fazla kilolar aldım hamilelikte. Şimdi nasıl vereceğim onu düşünüyorum kara kara 😔😔😔 siz nasıl kilo verdiniz ? Leslie yapanlar Doğumdan kaç gün sonra başladı🤷🏻♀️
Alpingo Meyvebicagi ne zaman doğum yaptn canım? Ben doğumdan 7 sonra dank etti kafama dedim bu iş kendimle olmuyor diyetisyene gittim 3 ayda 12 kilo verdim..lessiee ile destekleyerek ama şimdi bi 4 kilom daha var o lessie ile gitmiyor durdu resmen o yüzden baaşlarda cok iyi 30 dk lıklar cok füzel
BirUnKurabisyesi-29 Meyvebicagi Bende 54 ile hamile kalıp 7. Ayım da 83 kiloya ulaşmıştım dopuma kaç kilo ile girdim hiç bilmiyorum dr bana çok fazla kilo almışsın demişti şuan 5ay 22 günlük oğlum var 64 kiloya düştüm ama ne yememe ne içmeme dikkat etmedim tek bildiğim kafanıza ne kadar takarsanız o kilolar gitmiyo ki isteseniz de şuan diyet yapamıyosunuz ben sabahları sade kahve içiyorum gün içinde bi fincan kıraz sapı çayı yada yeşil çay içiyorum bide yatarken 4. Günüm 3 yemek kaşığı yoğurt yarım limon ve 220 ml maden suyu karıştırıp yatmadan 30 dk önce içiyorum dediklerine göre süt kesmesi yapmıyomuş ve gece yağ yakımına yardımcı oluyomuş inşallah sonuç alırım
Derenasli Alpingo bisey sormak istiyorum bu lessie nedir acaba son zamanlarda çok duymaya başladım da 🙂
AntiFilozof Svltzcn canım hangi video olduğu önemli değil yeterki yapmadığın gün olmasın devam ettirmek önemli
durummtpc Bazen eva fitness vazen leslie bazen zumba yaptim 12-6 arasi beslendik yedigime ictigime cok dikkat ettik 83 deb 72 ye dustum. Ama ramazanda motuvasyonunu kaybettim 7 kilom daha varr ama başlayamiyorim
AntiFilozof Tugcee11 hemen başladım diyet değil ama aralıklı oruç sağlıklı şeyleri bol bol yedim süt olması için hala 6 kilom var vericem inşallah
prenses10 BirUnKurabisyesi-29 böyle şeyleri yapmamanız gerekiyor. Bebeğin karaciğerlerinde birikme yapar sizin toksin atıcı (ödem) içtiğiniz şeyler. Sağlıklı beslenmeyle kilo vermeyr çalışın bu tarz çaylarla değil
Tuba Meyvebicagi aralıklı oruç, leslie, maydanoz suyu ve tarçınlı türk kahvesi🙏🏼 Emziren anneler maydanoz suyunu ve aralıklı orucu uygulamasın , sütü etkileyebilir. Leslie’ye 4 ay sonra başladım.
pikacuu Meyvebicagi Oğlum 10 aylık. Doğuma 90 kiloyla girdim 75 le hamile kalmıştım. Doğum yaptım 1 hafta sonra şişkinlik indi 85 oldum. Burda kaldım hep. 20 gün önce başladım ekmeği bırakmaya. 5 kilo ordan gitti yediklerime dikkat ettim. Emziriyorum diye yememezlik yapmadım. 10 gündür de spor yapıp düzenli yemek yiyorum. 78 e düştüm şimdi. Hedefim 65 umarım yapabilirim 🙏 oğlan sütten kesilse diyet çay ne varsa uygulayacam da yapamıyorum işte ☹️ sporla bücudumu toplamaya çalışıyorum.
Tugcee11 AntiFilozof nasıl yaptınız aralıklı orucu. Bakıyorum internetten ama pek fazla anlamadım 🤷🏻♀️