Dyunak Oğlum 9 aylık be gece neredeyse hiç uyumuyor sürekli memede gece emzirmesini kesmek istiyorum tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi
Mecannn Dyunak 11 aylik ayni durumdayım ama acıkıyor mu diye de düşünüyorum tabi bu kadar sık acikmasi imkansızdir en az 10 kere kalkıyor her gece
Rojgl Dyunak emzırme aralıgını azalt önce o gece istedıkce meme uyuyor piş piş yapın memeye o sekılde sakınlestırıpuyutabılorsın başta kabul etmıcektır ama alısacak bır kaç güne sende kararlı ol mutlaka canım .biz öyle yaptık meme de uyuyup uyanıyordu resmen ne gecem ne gündüzüm kalmamıştı
Denizsever34 Dyunak canım benim oğlum da 1,5 yaşında eskiye göre şimdi daha az kalkıyor. O bi zaman pik yapıyor zamanla düzene giriyor. Dişleri ile ilgili sıkıntısı vardır. Gece emzirmeyi kesmek yerine bi süre birlikte uyuyun bence 🙏🌺
Gamzeburkan Mecannn bizde 11 aylığız ve aynı 10 kere memeye kalkıyoruz çok zor ya bebeği deliksiz uyuyan annelere imreniyorum ☺️
aysenur_58 Mecannn o ayda artık hiç kalkamadan sabahlayabilir kesintisiz 8-10 saat aç kalabilirler artık büyüdüler çünkü benim bebeğim 9 ay 9 günlük bilete kalkıyor
Ozgeruya Dyunak ya ne guzel emsin cnm bizde 10 aylığız 3-4 gündür emmeyi bıraktı gündüz emmiyor artik gece emiyordu simdi gecede bıraktı emsin diye ugrasiyorum ağlıyor sonra alerji mamasi kullaniyoruz emmeyince onu veriyorum