Nrcnn Kızlar merhabalar,bebeğim bir kaç gün sonra sünnet olacak inşallah önerileriniz neler bana yardımcı olur musunuz ? Ne yapmam gerektiği konusunda hiç bir fikrim yok teşekkür ederim 🤩
serap6155 Nrcnn benim oğlum 1 haftalık olmak zorunda kaldı bize de bir krem verdiler her bez değişiminde sürdük ağrısı olur çok ağlarsa diye calpol de aldık biz karton bardak kullanmadık ilk gün baya huzursuzluğu oldu ama çok şükür diğer günler rahattı sizin de sıkıntısız geçer inşallah
Fdime Nrcnn Benim oğlumda 4 ay 27 günlük biz dün sünnet yaptırdık doktor bize calpol ve krem verdi calpolu 4 saatte bir içirdim kremi de sabah öğle akşam ve uyumadan önce sürdük sadece çişini yaparken zorlanıyor o kadar bende dün korkarak gitmiştim ama çok şükür bir sorun çıkmadı içinizi ferah tutun
Dnrsln Nrcnn bizde daha dün olduk klinikte doktor her şeyi anlatıyor bizede bardak verdi kesip koyuyoruz krem kullanıyoruz gece yatmadan önce ve sabah çok ağlarsa ağrısı olursa calpol önerdi ve ayrıca öğlen ve akşam sürmek üzere kantaron yağı verdi. İlk iğne vururken biraz ağladı bide ilk şişini yaparken gerisi kolay geçti çok şükür bir sorun yaşamadık. Şimdiden geçmiş olsun.
Nhn Merhaba, sonrasında sıze krem vs. Vereceklerdir zaten,karton bardak alın, alt taban kısmını kesin, bezi kapatmadan önce koyun, bez değdikçe acıtmasın,şimdiden hayırlı olsun
Nrcnn Nhn çok teşekkür ederim eve gelecekmiş doktor kendi kliğinde yapmayacakmış krem dememişte calpol alın evde bulunsun demiş
Nhn Nrcnn reçete vermesi gerek antibiyotik krem ama, calpol tabi bulundurun huzursuz olursa verirsiniz, zaten bez değdiği için huzursuz olur, karton bardak değmesini engeller
3MelekAnnesi3 Nrcnn ay tam vakti ne güzel eminim kolay olacaktır canım anestezi ve sünnet esnası az aglar sonra susar korkma krem kullan bize antibiyotik yazmıslardı oglum kustu onu içince bida vermedim sadece kremi sürdüm pipisine agrı kesici de vermedim cunku eve gelince aglaması ve huysuzlugu olmadı olsa verecektim sen takip et agrısı olursa surup verirsin bize ilk gün zor olur dediler hiç zorluk yasamadık sükür
Nrcnn Fdime Çok teşekkür ederim gerçekten benim bebeğim de bugünlerde biraz meme reddi tarzında şeyler yapıyor bu da beni endişelendiriyor çünkü sürekli meme veririm diyerekten sakinleştirir diyorum hayırlısıyla inşallah atlatırız Sizede hayırlı uğurlu inşallah
Fdime Nrcnn Bizde meme reddi yaşadık o dönemi bende yatarak emzirerek geçirdim dünde acır diye kucağımda emzirmedim yine yatarak emzirdim sizde öyle yapabilirsiniz
Nrcnn 3MelekAnnesi3 yaa içimi rahatlattınız gerçekten çok teşekkür ederim sağolun inşallah olmaz inanın öyle stres oluyorum ki ne yaparım ederim diyorum
3MelekAnnesi3 Nrcnn bişey olmaz emin ol iyiki oldu bitti dersin bende 2.ogluma hamileyim kesinlikle kücükken yaptırcam yoksa kucakta tutmak cok zor oluyor canını yakmasın diye 3 4 gün 40 takla attım büyük oglumda