karabiberimm Temassız ateş ölçer var ama her yerde farklı ölçüyor bazı yer 38.1 bazı yer 37.2 çıkıyor hangisi doğru oluyor santim kaysa derede değişiyor bozuk olamaz 3 tane derece ile ölçtüm hepsi aynı olıuor doğru olan neresi ??? İyi geceler bu arada
aramzamzam karabiberimm koltuk altı genelde doğru sonucu verir bide ates ölçerin bulunduğunuz ortamda Bi 10 15 dk kalması gerek diye biliyorum mesela serin yerden getirdiyseniz hemen doğru sonucu vermez geçmiş olsun
Mlke301020 karabiberimm koltuk altı ideal ateş ölçme yeri alından temasızlara pek güvenmiyorum. bide hastanedekiler sürekli kullanılmaktan bazen yanılabiliyor
Egeeninannesi karabiberimm bende ki de hem temassız ölçüyor hem kulaktan ama kulaktan ölçülen doğru diye biliyorum
Egeeninannesi karabiberimm ve koltuk altının doğru olduğunu düşünmüyorum çünkü kapalı bi bölge et et üstüne ateşi olmasa bile ordan ölçsen en az 1 derece daha fazla gösterir
karabiberimm aramzamzam teşekkür ederim canım ama aynı odadaydı zaten hasta diye yanım da hep ama çok aşırı fark ediyor bu kadar normal olmasa gerek
karabiberimm Mlke301020 evde ölçtüm canım hem kendimden hem ablalarımdan hep farklı çıkıyor bide koltuk altı kapalı kaldığı için çok sıcak çıkmaz mı
Mlke301020 karabiberimm yok canım dijital varsa koltuk altı için onlar ötüyor en azından daha kolay. Mesela bende kulan içi ölçüm cihazı var kol atına göre yarım ölçüm daha fazla gösteriyor bide kol altı dijital var. Mesela kol altı 37.2 çıkarken kulak içi 37.8 çıkıyordu
karabiberimm Mlke301020 ölçtüm şimdi ama 39 çıkıyor koltuk altı bence yanlış ölçüyor dudağımda bakıyorum anlına o kadar sıcak değil?
karabiberimm Egeeninannesi bencede çünkü anlı 37 küsürken koltuk altı 39 olmaz yani arada çok fark var sanki
Egeeninannesi karabiberimm evet fazla gösteriyor ateşi 38dir büyük ihtimalle çünkü benim ateş ölçer anlından ölçtüğüm zaman 37 se kulak 37,5 38 çıkıyor en doğrusu kulak içi bence