Yesilelma Kızlar bugün A101 kapıda uygulamasından balkon sakıncağı aldım yarın saat 10:00-12:00 arası teslim edilsin dedim fakat siparişim bölümünde Onay bekliyor yazıyor bu ne demek bilen varmı? Kartımdan para çekildi yarın Bi sıkıntı yaşamam değilmi
bgmarik Yesilelma ben daha önce aktivite masası aldım kızıma.Ürün teslim edildikten 3-4 saat sonra teslim edildi yazıyordu onun öncesinde onay bekliyor yazıyordu.Tam istediğim saatte geldi bir sıkıntı yaşamadım
Masev Yesilelma bir kere yapma gafletinde bulundum ertesi sabah kahvaltiya misafir vardi 8 de gelicek siparis icin gece 11 bucukta aradilar araba arizalandi getiremedik vs vs diye cekilen para geri iade oldu yaklasik 2 gun sonra ama sorunlu bir sistemleri var bidaha mecbur kalmazsam asla alisveris yapmam
Yesilelma bgmarik ah içimi ferahlattınız Google onay bekliyor diye yazınca tonlarca şikayet çıktı karşıma tedirgin oldum bian 🤦♀️
Yesilelma Masev yaa deme inşallah bizde sıkıntı olmaz çünkü aldığım salıncağın genelde stoğu olmuyor bugün tesadüfen sayfasında görüp aldım öyle az uz Bi parada değil 350 lira ödeme yaptım umarım sıkıntı çıkartmadan teslim alabilirim
Organikumos Yesilelma bir sorun olmaz mesai saati dışında aldığından öyle yarın stok kontol edilir hazırlanıyora geçer. Sonrada teslim edilir. eğer stokta sorun çıkarsa arayıp iptal edip iade de yapabiliyorlar ama.
Yesilelma Organikumos aslında mesai saatinde sipariş verdim ama teslim alana kadar öyle yazıyormuş galiba dua edin sıkıntısız ulaşayım bende ürüne😄🙈
Organikumos Yesilelma Haydi inşallah 😊 teslim edecek olan şubenin titizliğine bağlı işte o onay hazırlık kısımlarının değişmesi bazen aniden kapında da oldukları oluyor 😅
Humagny Yesilelma ben yapıyorum arada ürünü beğenmezsem bile geri gönderiyorum para hemen önde oluyor ufak tefek aksilikler her sitede oluyir ama.musteri hizmetleri vs col ilgili gelmisti bana benimde onayda görünüyor denilen saatte geldi sikinti olmadi bu arada
EsraKerimm Yesilelma bence ürün temin ediliyor. Bizim siteye günde 100 defa A101 arabası sipariş getiriyor gayet güvenilir