Aysegul_goktug Kızlar bebeğim 5 aylık sleepy kullandım 4 numaraya geçinde alerji oldu doktorda bu çok sık karşılaştığımız bi durum dedi molfix önerdi sizin öneriniz var mi hem ekonomik hemde güzel
FrdCN Aysegul_goktug bende yeni doğduğunda prima almıştım alerji yaptı kabardı. Molfix kullanıyorum çok memnunum
Ardenikooo Aysegul_goktug baby turco kullanıyorum canım çok memnunuz incecik ve yumuşacık fiyatında coj çok iyi bı dene istersen bı paket alip
CesurBey Aysegul_goktug molfix pure soft kullandım fakat 4 numaraya geçince aşırı derecede iz yapmaya başladı bir de yaz için çok kalın bir bez bu yüzden prima aktif bebek aldım güzel sızdırma taşırma yapmıyor
Seyma_29_ Aysegul_goktug ilk sleppy kullandım ama hep idrarı dışına çıktı Şuam molfix kullanıyorum memnunum
Zeyy16 Ardenikooo Canm lastik izi yapıyor mu peki dogdugundan beri sleepy kullanıyorum hep kalıpları kücük oldugu icn bir beden büyük aldığım halde genede lastik izi yapıyor lastik izi yapmayan bez bakıyorum
leynanin_pembemantosuu Aysegul_goktug baby turco doğadan çok memnunum daha 1 kez pişik yapmadı bir kez taşma sızma yapmadı birde erkek evladım var daha sıkıntı bez işi ama çok memnunuz fiyatıda çok uygun bezde saf zeytinyağlı yumuşacık
ArenBaby Zeyy16 bende sleepy de aynı sorunu yaşadım hep lastik izi oluyodu şuan prima aktif bebek kullanıyorum ne iz yapıyo ne kızarıklık ayrıca çok çok ince ve hafif bi bez, daha önce premium care kullanıyodum ama en memnun kaldığım kesinlikle aktif bebek
Ardenikooo Zeyy16 valla canım şu ana kadar yapmadı bebisinin belki bacakları tombik olabilir yaptgna göre 🤔benimki ortalama bı kiloda ama bacakları fena değil şu anda çok memnunum… Evet bununda kalıpları küçük diyolar ama daha önce başka bı bez kullanmadgm için bilmiyorum😂 4 buçuk aylık 6 buçuk kilo 3 numara kullaniyirum
Caculle Aysegul_goktug bim markasına kadar çok bez denedim çok şükür hiçbiri sıkıntı yapmadı ama hep Molfix alıyorum Trendyol da çok indirme giriyor 100lü paket 100tlye düşüyor numaraya göre daha fazla bile düştüğü oluyor takip edin derim
Ardenikooo Aysegul_goktug Trendyoldan almıştım kampanyalı 170 tanesi 85 liraydı ve 3*60 lida ıslak mendili vardı… En son aldgmda da 100 liraydi 170 tanesi ıslak mendil yoktu
Zeyy16 Ardenikooo cnm bnmde 3ay15 günlük 6 bucuk kilo kilodan mı bacak yapısından mı yapıyor bilemiyorum iki bez degiştirdim gene aynı lastik izi yapıyor
0055500 Aysegul_goktug prima Premium Care çok güzel canım onu kullandım 4 aydır ama beden büyüdükçe çok pahalanıyor şimdi ilk defa prima aktif bebek aldık o biraz daha ekonomik güzel ince bir bez bebeğimi rahatsız etmedi