HappyKids Canımız annelerimiz, hataları düzelttik ve performans iyileştirmeleri yaptık. Yeni güncelleme ile keyifli kullanımlar dileriz. 💜 Periyot günlüğü uygulamamızı hala indirmeyen annelerimiz varsa linkten ulaşabilir. http://happydigital.com.tr/peride
Mayisannesi34 HappyKids iosta da açılmıyor. Açıldığı gibi kapanıyor, buradaki anneler adet takibi için önermişti. İndirdim ama hiç kullanamadım. Sanırım sileceğim
NaimeYilmaz Mayisannesi34 Siz eski bir tarih seçin o zaman açılır. Açıldıktan sonra düzenleyebiliyorsunuz.
NaimeYilmaz Mayisannesi34 Bir de açılıyorsa nisan 14 olarak dener misiniz? Bu da olmazsa ekibe ileteceğim
Mayisannesi34 NaimeYilmaz Naime hanım tarih girme ekranı gelmeden kapanıyor. Giremedim bu tarihi maalesef 😊
FHKK NaimeYilmaz Canım oraya çok kolay resim yükleme gelmiş. Happykids’e de gelse çok güzel oluuuuuur
NaimeYilmaz Mayisannesi34 İos son güncelleme 14.5.1 bu arada, ios yazılımınız güncel değilse bu da sorun yaratabilir. Ben sorununuzu iletiyor olacağım.
HappyKids papatyaaaaa Nefhaa Happy Kids uygulamasını sanal mağazanızda bularak geliştiricinin diğer uygulamalarına göz atarak Peride uygulamamıza erişebilirsiniz.