Seutfu Selam kizlar. Apartmanda kedi yavrulamıştı. Dün kucağımda pire gördüm. Bugün de emin olmak için halıya ve koltuklara beyaz çarşaf serdim. 2 tane daha gordum. Nasıl kurtulurum bunlardan. Ilaclatsam sonraki süreç nasıl oluyor temizlik vs. Heryer mı ilaclaniyor bilgisi olan var mi yardımcı olur musunuz
Simiyy Seutfu ayyy allahın belaları bekarken bizede gelmişti. Evi tarım ilacıyla ilaçlttık başka hiçbirşey öldürmüyor onları
elifhanimm Seutfu tam bilmiyorum ama annem kedi bakıyor ve kedilerde ki pirenin insanlara geçmediğini söylüyor ,onlarla alakalı olmayabilir ama herşeyi kaynar kaynar yıkayarak sirkeli su ile evi kırklayarak kurtulursunuz
EJDERYAA Seutfu geçen sene bende evde bir tane bulmuştum artık nasıl geldi bilmiyorum ısırmasıda kötü ya ölmüyor da çok zor sanki üstünde çekil yelek var 😃😃😃
Gulsen6137 Seutfu İlaclamadan kurtulamıyorsunuz ben elimden geldiği kadar elbise çarşaf vs herseyi tekrar yıkayıp kaldırmıştım zor bi süreç Allah yardımcınız olsun ısırdığı yerler cok kaşınıyor ağlıyordum resmen
EJDERYAA Seutfu valla ben peçete ile aldım peçeteyi bayağı büktüm çıkmasın diye sonra attım dışarı daha da görmedim sende takip et kendi vücudunu ve gördüğün yerlere bak arada sürekli de düşünme huylanıncada sıkıntı kaşıntı tutuyor evi bir kaç gün sil süpür sürekli
PortakalliKahve Seutfu evi ilaçlatın. 2 saat sonra havalandırıp girin eve. Bir kaç gün temizlik yapmayın ilaç kalsın biraz. Bize de gelmişti apartmandan biz böyle kurtulduk
Huriye48 Seutfu canım , benim eşim veteriner , o hep sinek ilacı sıktırır en iyi çaresi o der . Varya o mavi şişede raid olması lazım adı, onu bolca sık her tarafa
Mervenur48 Gecen sene yazin komsumuzun kecilerinden musallat oldu.evi komple ilaclattik 2 gun eve girmedik.herseyi ama herseyi yikadim yumurta birakiyormus ozellikle halilara.ne var ne yok yikadik iste.ama sonra bizim ustumuzden yine girdi eve.sorunun kaynagi ilaclanmaliymis meger.yagmurlar baslayinca kayboldular bu sene yine olur diye korkuyoruz.
Seutfu Mervenur48 evet yatak yorgan hepsi yikanmaliymis ya daha yeni boya badana dip köşe temizlik yapmıştım 🥺
BKumsal Seutfu Valla kedimi dışarı çıkarmıştım birkaç kez. Oradan kapmıştı. Evde bacağımda yakalamıştım. Isırmıştı hınzır beni. Sonra bir daha görmedim kendisini. Ilaclamadim da.. bilmiyorum öyle gittiler.