Denizsever34 Arkadaşlar 1,5 yaşında oğluma sandalet almak istiyorum. Hangi model ve markayı tavsiye edersiniz?
Yasemin_06 Denizsever34 genelde vicconunkiler gzl cnmtavsiye ederim necok pahalı necok ucuz orta halli fiyatı bebek ayakkabısı markasında bence 1numara
Medusafer Denizsever34 benim kizim henüz yürümüyor 10 aylık vicconun burnu kapalı bir sandaletini aldım 19 numara ama kızıma çok büyük geliyor onu daha uzun süre giyemez birde şimdi igor 18 numara sandalet sipariş ettim henüz gelmedi ben sus olarak giydirmek ucin alıyorum yere bastığı zaman çıplak ayakla bastırıyorum bide h&m de çok güzel sandaletler var ama rahatlığını bilemiyorum
Denizsever34 Yasemin_06 ben de ondan bakıyorum zaten fakat çok modeli var. Tavsiye edebileceğiniz modeli varsa fotoğraf ya da link paylaşırsan çok memnun kalırım 🙏🌺
Denizsever34 Vanilya evet canım da vicconun çok modeli var. Resim ya da link atarsan çok memnun olurum 🙏🌺
Yasemin_06 Denizsever34 https://www.hepsiburada.com/vicco-bumba-erkek-cocuk-mavi-sandalet-p-HBV00000SMYNX?magaza=DGN&isFashion=true Bu modeli çok tutuluyor Cnm herkes çok rahat bı ayakkabı olduğunu söylüyor diğer sitelerden yorumlarında okuyabilirsin. Hepsi burada şuan indirimli bak bu attığım link
Yasemin_06 Denizsever34 yaa sana gönderdiğim de bütün numaraları vardı Cnm sen geç baktın demekki indirimliydi çünkü neyse artık Google yaz ordan bulursun en indirmlisiji artik