Melikeeeecansuu 4 günlük bebegim var meme zor alıyor bagrıyor ılk bas alana kadar sütümde buqun geldı az az eskısıne bakarak kaynana zorla elıyle yıterek verıyor agzına kacgunde kendılıqınden tutmaya alısır sızce
Ebubekirim-61 Melikeeeecansuu sürekli zorlayın yoksa sarılık olur mutlaka alışacak 2 saatte bir emzirin
Mahbuss Melikeeeecansuu çene kasları kuvvetlendikce daha rahat kavrıyor artık. Benim kızım 10 güne kadar alışmıştı. Başlarda zorlanıyorsun malesef ama ben şöyle yapıyordum biraz süt sagiyordum kaşıkla veriyordum onu sakinleşince emzirmeye çalışıyordum Aglarken hiç tutmuyordu çünkü
Burculiceee Melikeeeecansuu biz 20 günlük olduk yeni tuttu daha sana tavsiyem iki parmağınla cimcikler gibi yap göğüs ucunu bebeğinin ağzına doğru tuttur biraz zor oluyor ama işe yarıyor sağlık ocağındaki hemşirr sağ olsun öyle tutturdu bende gördüm öyle yapıyorum
ceyhunun_annesi Melikeeeecansuu canım benim bebeğim 10 günlük 6. Günde alışmaya başladı zorla tutması için çabala şimdi rahat bi şekilde tutuyo çok şükür
Melikeeeecansuu Mahbuss aynen aglarken kıpkırmızı oluor kaynanam ınatla agzına zorla verıyor bebegın sınır oluorum
zeynepduha Melikeeeecansuu sinir olacak bir şey yok bence başka türlü alışmaz bebeğiniz ısrarcı olmalısınız
Tuba18 Melikeeeecansuu bilmiyorum ama internette şey yazıyordu öyle çok ağlarsa önce sakinleştirip sonra teklif edin yoksa bu sefer her emzirme pozisyonunda öyle ağlar sakinleştirip deneyin
Melikeeeecansuu zeynepduha hyr sınır olduqum kaynanam bebek kıpkırmızı oluyor almıyor zorla yıtıyır kafasındja yıterek felan daha 4gunluk bebek kafa sını oyle yapmasına
06082020 Melikeeeecansuu canm sessiz sakin yerde yatakodasinda emzir kimse olmasın yanında karışmasın ya artık bi dur de valla meme reddi yaşarsın bide daha koru olur
Mahbuss Melikeeeecansuu kafasını itmesi çok yanlış bebek öyle daha çok sinirleniyor. Bebeği emzirecegin zaman odanın kapısını kilitle ve sakince emzirmeye çalış gerçekten tutacak Öncelik senin sakin olman önemli güzel güzel konuşarak memeyi tutturmayi dene Benimde kaynanam kafamda dikiliyordu insan stres oluyor ister istemez ve senin stresinde çocuğa geçiyor
Melikeeeecansuu Mahbuss ya cocuk agladıkca almıyor ıste dıyorım zorlama sınırlı almıor yok habıre yıtıyır