Milagrosoreiro Kızlar bebeğim 11 aylık Emziriyorum ve botoks yaptırmam lazım.Var mı aranızda emzirirken botoks yaptıran?Doktoruma danışmadım henüz o yüzden soruyorum.
Babybloom Milagrosoreiro benim içime sinmiyor malesef, emzirme bitene kadar bekleyeceğim😟 ama yaptıracaksanız en az bir gün emzirmeyin bence
Milagrosoreiro Babybloom Ben mutsuz hissediyorum aynaya bakınca.Bebeğim çok fazla memeci 1 gün değil ama 6 saat falan dayanır en fazla
Babybloom Milagrosoreiro bu arada hangi şehirdesin, doktor önerisi alayım aynı şehirdeysek? Ankaradayım ben
Milagrosoreiro Ikrazumra19 Merdivenaltı yerlerden kotlarım tabi ama işinin ehli birine gidince korkmam
benimdunyam21 Milagrosoreiro estetik hastanesinde çalışıyorum normalde şuan doğum iznindeyim.bizim doktorlarımız uygun görmüyor eğer illaki yaptırmak istiyorsan kağıt imzalaman gerekiyor hekimin seni bilgilendirdiğine dair.yani mesuliyet sana ait.ama başka yerlerde nasıl yapılıyor ya da yapılıyor mu bilmiyorum ☺️
Babybloom Milagrosoreiro olmadı ben Ankaradayım😁 İstanbulda luva’yı takip ediyorum yaptırsam orada yaptırırdım ama onlar gebe ve emziklilere yapmıyorlar diye biliyorum.