Nur003 Kizlar merhaba 4 aylik kizim var gecenlerde doktora goturduk gelismemis.dedi mama veriyorum ek gidaya basladin dedi ama ben korkuyorum dha kucuk cunku benim gibi olan varmi doktoru dinleyim ek gidaya baslamalimiyim yoksa 6.ayi bekleyimmi
Unknown Nur003 En iyi ve doğru kararı doktorunuz verir. Bence dediğini dinleyin. İçinize sinmediyse 2. bir doktor görüşü alabilirsiniz. 🌸
Yarim_Kilo_Kiyma Nur003 Szi yediklerinize dikkat edin. Sütünüzün kalitesini arttırmak amacıyla sağlıklı beslenin
Emellina Nur003 bence doktoru dinleyin bende o şekilde başladım ek gıda dediysek hemen yemek vermiyoruz tadım tadım başlattım 4. Ayda 1 ay tadım sürüyor neredeyse 😊
ikizbabymom Nur003 ben pre annesiyim 1350-1560 çocuklarımın doğum kilosu ona rağmen 6.ayı bekledim mideleri zaten küçük sindirim sistemleri gelişmemiş ve ne kadar ek gıda alırsa alsın %90 anne sütü ya da formül mama ilk 1 yıl.Yine de doktoruna güveniyosan onun dediğini yap
Ogulcan Nur003 canım bence başka bi doktora daha gidin ona göre karşılaştırın burada ki kimsenin benimde dahil bu konuda çok uygun olmaz en güzel yönlendirmeyi doktorlar yapar
prensannesi55_ Nur003 Benimde bebeğim emmiyor sağıyorum mama veriyorum doktorumuz ek gıdaya geçmemizi söyledi 4 aylığız tadımlık veriyorum 3 gün kuralı uygulayarak