Burcubuglem2 Anneler bebeğimin kakası biraz sulu ve içinde beyaz partiküller var çok hafifte sümüksü bir yapı var sebebi ne olabilir acaba ?
Serp-26 Burcubuglem2 anne sütü alan bebeklerin kakası sulu ve bartükürlü olur sütünün yaradığını gösterir Beyaz parçalar sarı hardal sarı yeşil kaka normal kaka bembeyazsa doktorunuza danışın kaka uzmanı. Oldum her farklılık doktora resim attınca ögrendim
yavrukussss Serp-26 ayy peki mukus konusunda ne diyor doktorunuz ben bugün sordum doğduğundan beri böyle diye ebe bana normaldir dedi ama bilmedim ek gıdaya baslicam alerjisi varsa diye çok korkuyorum
Serp-26 Burcubuglem2 yok o olabilir o sütünün yaradığını gösterirmiş kaka tamamen beyaz sa bakmak gerekir
Burcubuglem2 Tomy Valla hergun yapmıyor normalde gün aşırı yapıyor bı rahatsızlıkta sezmedim sadece günler sonra bugün bı hava almaya çıktık
Serp-26 yavrukussss banada hep normal dedi anne sütü yapar öyle ek gıda başladınızoda yedileriniz rengi değiştirir siz kaka beyaz simsiyah kanlı kırmızı kaka falan görürseniz telaşlanın hardal rengi sarı yeşil sizi korkutmasın