ecosummm Kızlar merhaba kızım 22 aylık olacak 15 aylık yürüdü ama paytak yürüyor sanki yani dışarda öyle daha doğrusu evde normal de dışarda ayakkabı ile yürürken paytak yürüyor sanki doktor normal dedi var mı böyle olan
Cheddar ecosummm ayağında yan topuğuna basma gibi bi durum var mı? Ayakkabısı ağır geliyo olabilir mi
Tazeanne0134 ecosummm canım benim oğlumda 16 aylık paytak gibi yürüyor hatta başta çarpık bacak sandık ama değil büyüdükce düzelirmiş herkes öyle dedi kaldı ki dr da öyle demiş size
VSD-61 ecosummm ay bende merak ediyordum.doktora sordum ona bana normal dedi bir yaşında kızım 10.5 aylıktan beri yürüdü.paytak paytak yürüdü.
ecosummm Cheddar yok hatta Nike ın hafif olan yürüyüş ayakkabılarından almıştım ona ama anlamadım 🤷🏻♀️
ecosummm Tazeanne0134 evet canım bende çarpık dedim hatta yürürken paytak paytak yürüyor doktora dün gösterdim yok bu normal birşey yok dedi amaçla hızlı yürümüyor o yüzden dedim zamanla geçer dedi anne yüreği işte sorayım dedim ☺️
Tazeanne0134 ecosummm iyi yapmışsın canım benim komşumun kızı da öyleymiş ama şimdi bi gör maşallah manken gibi bacakları var
ecosummm VSD-61 normalmiş canım baksana çok bebekte oluyormuş ☺️ Dün doktorda söyledi ama ah annelik öyle birşey ki doktor dese bile rahat etmiyoruz 😂
ecosummm Ultraslan40 canım senin oğlan nasıl hala paytak yürüme var mı ? Ay bugün baktım parkta bebeler pıtır pıtır yürüyor benim ki paldır küldür bir de paytak biraz sanki
55eren55 ecosummm canım doktor d vitamini eksikliğinden olabilir dedi güneşte bacakları çıplak dolaştırın dedi güneşten vitamin alması gerekiyormuş
ecosummm Ultraslan40 aman bazen de diyorum ki ne abartıyoruz dimi mesela benimkinin babası paytak yürüyor öyle yürüse ne olacak sanki valla ne pinpirik analar olduk 😂
Ultraslan40 ecosummm valla ben de istiyorum koşsun diye. Hala basamakları çıkamıyor yani çok dışarı çıkartmadığı için zorlanıyor sanırım. Alışacaklar merak etme şükür ki yürüyorlar onu da yaparlar 😂😂