TugcEylull Bebeğim 17 aylık fakat ayakları biraz kısa ve geniş tombiş 😍 sandalet almam gerek fakat nasıl alıcam nerden ne alıcam öneri istiyorum aynı dertten muzdarip annelerim varmı bir öneriniz🤔 şimdiden teşekkürler…
Giizz TugcEylull vicco markayı tavsiye ederim sandaletleride çok güzel. Ama tombiş ayaklarına nasıl olur bilmiyorum 🥰
Babybloom TugcEylull tamamen cırtlı model alın. Malesef igor ve Nike sandaletler olmuyor tombiş ayaklara. Hm ve zarada cırtlı tabanı mantar sandaletler var. Ben chicco marka almıştım son iki yıl. Şimdi bu yıl lilbugga’dan alıcam. Sandaletini denemedim ama kışın bot almıştım çok memnun kaldım, sandaletten de memnun kalırım diye düşünüyorum. https://www.lilbugga.com/safari-sandalet-koyu-mavi bu modeli düşünüyorum
TugcEylull Babybloom tşk ederim evet zarada bende bir model beğendim deneyip almayı düşünüyorum fakat yakınlarında zara yok ortalık biraz sakinlerse mağazaya gidip deneyerek karar vermeyi düşünüyordum h&m Nike ve adidastan birkaç model gördük bakalım minnoş ayağına hangisi olacak miniğimizin :)