DurununAnnesi12 resmen sabah 6 da uyandı yatmıyor yatırıyorum uyanıyor emziriyorum uyuyor uyanıyor gözlerimden uyku akıyor yemeği zar zor yaptım sabah 8 den beri lavaboya gidemiyorum eşim hasta kaynanam rahatsız of
sarisinbayan DurununAnnesi12 kaç aylık bebeğin melisa çayı verebilirsin sende içebilirsin hem sakinleştiriyor siniri alıyor hemde bebeklerde uyku yapıyor 1 2 saat uyuyorlar ben zamanında çok kullandım ve faydasını çok gördum hem kendimde hem bebekte gunde 2 saat uyuyordu gunduz bende rahatlıyordum
BirAnneBirBebekkkKk DurununAnnesi12 ayni durumdayız 7den beri ayakta ben ölüyorum uykudan aglayip aglayip uyaniyo
Gazmelioglus DurununAnnesi12 canım ailenden kimse yokmu biri yardima gelsin olmadı mama alıp wer uyusun diye sütün yetmiyordur beli olmaz yani bide fitil War paranox onu al yarim kullan oda olmadı bir çay kaşığı parol wer İnanki benimde öyledi ben fitille şurup aldım ikisini de denedim düzeldi ama senin bebeğin huysuzlugu 3 aylik atagi diyorlar büyüme atağı yani sana yakın kimse yoksa sen parolla fitili at dene sütüm yetiyor diyorsan da mama werme emzir bol bol