Duygusuz Meltemeymen34 nerden gideceksiniz bagcılar yüzyıldan minibüsle gidiyorum ben 2-3 dk yürüme mesafesi oluyo indigimde
EsraArslan4525 Meltemeymen34 İstanbul da oturuyorum ama bilgim yok canım üstte kalsın birileri yardımcı olur belki☺️
Mom7262 Meltemeymen34 Sakıncası yoksa neden oraya gidiyorsunuz çok pis ve ilgisizler Bağcılar devlet oradan daha iyi
Organikumos Meltemeymen34 yakınından direk geçen otobüs yada minibüs yok bir 5 dakka en az yürürsün. Minibüs denemedim ama 92 m yakınında indiriyor daha önce kullanıyordum o otobüsü Mehmet akif ersoy durağında inmek lazım.
Duygusuz Meltemeymen34 evet benim yüzyıldan bindiğim minibüsler ordan geliyor yüzyıl dere tepe yazıyor üzerinde onlara bineceksiniz
Mucizem_0809 Meltemeymen34 canım direk önünden geçmiyo çok yakınından geçiyo kısa bi mesafe yürüyosun
Meltemeymen34 Mom7262 aa öylemi canm hiç bilmiyorum ilk defa gidecektm bagcılar devlette randevu bulamamıştım ama zaten iptal ettiö gitmeyecem
Meltemeymen34 Mom7262 ya küçük bebeğim var biraz yürüme mesafesi olduğu için gidemem bide yarın çok yağmur yağacak dendi o yüzden 😂😂