Littlemomm Kızlar cımbız alıcam da kimisi ince ağızlı kimisi kalın ağızlı al diyor sizce hangisi daha iyi solingen iyi bir marka mıdır ?
Nicksiz Littlemomm solingen çok iyi bi marka ucunu bilmiyorum ince mi kalın mı anlamam pekte bilmem çünkü alacak bi kaşım yok 😂 eşim yüzündeki kılları alıyo yani ben alıyorum bu güne kadar en iyisi solingendi
Usengeccanee Littlemomm ben kuaförüm açıkçası kendim müşterilerin kaşını alırken ince kullanıyorum çünkü kılı kıramıyor ama kalın olan zor alınıyor ve kılı kırıyor geçenlerde modanisadan aldım ve çok beğendim geniş ve ince
ElifTGM Littlemomm benimde solingen marka cımbızım var 14 yaşımdan beri kullanıyorum. Evlenirken düğündrn bir hafta önce kendi evimize götürüp koymuştum o hengamede kaybolmasın diye 😂 çok memnunum
Nicksiz Littlemomm https://www.google.com.tr/aclk?sa=l&ai=DChcSEwi2h-XSx9jwAhVmg4MHHWCnAa4YABANGgJlZg&sig=AOD64_2pCMIR_T5v68Y0gcDAbQSvWEGUhA&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwiNxODSx9jwAhVih_0HHdTJBJYQww8I6gU&adurl= bizimki bu
leynanin_pembemantosuu Littlemomm ince aldım kırıyordu resmen tutacağın zaman kesiyordu kılı teyzem kuafer kalın uçlu verdi komple kökünden sökü alıyor çok memnunum 15 tl falandı fiyatıda