Mineegkhn Oğlum biberonu almıyor istemiyor uyurken bile vermiyorum bas bas baiırıyor beni emiyor ama sütüm yeterli değil ne yapcam nolur yardm edin ..
dmlklc Mineegkhn 9 aylık kızım ve aslaa biberon tutmadı. Sırıngayla vermiştim ama o da cok zor oluyo insallah tutar😖
Mineegkhn Zelisblt 4 ay 6 günlük 😔 mememi hapır hupur emiyor ama yeyerli değil zorluyor ucınu ağrıttı artık
efsun0_0 Bende bunun cevabını çok merak ediyorum aynı sorunu yaşıyoruz halbuki daha önce 2 aylıkken bi kaç kez tutmuştu biberonu 🤦♀️
Linasuannesiiii Tek değilmişim 🤦♀️🤦♀️ 5 ay 6 günlük bebeğim imkanı yok almıyor bir çok biberon denedim yok en sonunda kaşık denedim ama onu da agzında tuttu çıkardı yarın mamayı değiştireceğim inşallaaaah mamadan dolayıdır 🙏🙏
BedriyePoyraz dmlklc benimkinde almadı emmeyide bıraktı 3aylıkken şuan 9 aylığız hep kaşıkla verdim ama gerçekten çok zor
dmlklc BedriyePoyraz benım kızım hala emiyo ama asla biberon tutmuyo emmeyi bıraktıgında nasıl olucak bilmiyorum
daphne93 benim de bebegim 3 aylik. 10 haziranda ise baslayacam ama ne biberon ne kasik biberon hic birini kabul etmedi. memeye de asiri duskun ne yapacagimi bilmiyorum
Mineegkhn daphne93 damlalıklar var bi onu dene benimki onda içti ama çok zor napcam saatlerce mama vermeye çalışıyorum 🤦🏼♀️