morkalp Merhaba kızlar.. oğlum 6 aylık ve 2 gündür ek gıdaya geçtik.. ek gıdayla ilgili olduğunu düşünmüyorum ama son 1 haftadır bezlerimiz dolu dolu olmuyor ve nerdeyse günde 3 bez yetiyor bu nedenle endişeliyim.. aynı durumu yaşayan var mı?
Eymenduygy morkalp hemen hemen bizde aynı durumu yaşıyoruz doktorumuz bu ayda normal dedi 🙂 beslenmesi de çok iyi halbuki
Nebicimanne morkalp bizimde öyle olmuştu birde kabız olmuştu şimdi havalar ısındı o yüzden de çok çiş yapmıyorlar yaz boyu öyle sürebilir endişe etmeyin aç çocuk huysuz olur uykusu bozulur ordan da anlarsiniz
3MelekAnnesi3 morkalp ayy artık havalar ısındı canım cok normal daha fazla ter atıyorlar oda ciş olarak degil terle gidiyor 😊
morkalp Eymenduygy aynı şekilde hem emziriyorum hem mama veriyorum günde 2 kez hem su veriyorum yoğurt falan da vermeye başladım nereye gidiyor bu çiş anlayamadım 🤷🏼♀️
Eymenduygy morkalp çok terliyor aslında, çok da hareketlendi buna bağlıyorum bende 😊 sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil vallahi 😊😊
morkalp @3_melek_anesi @Epifenomen-gkc @Nebicimanne içimi rahatlattınız kızlar sağolun normalse sıkıntı yok 😊
Nebicimanne morkalp kabız olmuş olabilir ek gıdaya bağırsak alışık olmadığı için kabızlık yapabiliyor